Vriendelijk

Medewerker zeer vriendelijk, netjes op tijd.

Perfect!

Heel fijne medewerkers!

Uitmuntend

Zeer positief

Snel en prettig

Alles werkt heel gemakkelijk en soepel. Van tevoren al informatiebrochures kunnen downloaden. De vaccinatie zelf ging ook makkelijk en snel, zonder moeite. Al met al fijne ervaring!

Wij hebben deze inenting heel positief ervaren

De arts was heel bekwaam en gaf goede uitleg over vaccinatie. En daarna nog over wat je nodig hebt en wat te doen in Egypte. Heel fijn.

Geweldig!

Wat heerlijk om met ons gezin alle vaccinaties aan huis te mogen krijgen Goede deskundige uitleg en antwoord op al onze vragen Zéér zeker aan te bevelen Een relaxed begin van onze vakantie

uitstekende zorg en service

Leuke griet die goede informatie gaf en op zondagavond door de regen op 3 hoog in Bos en Lommer die vaccinaties kwam geven.

Zeer betrokken arts

Arts ging goed om met de angst van mijn dochter en legde ons alles duidelijk uit

Super makkelijk

Online regelen en afspraak maken Handig in de avond

Professional met goede tips

Heel fijn om dit zo thuis te doen. Niet alleen praktisch maar ook comfortabel in je eigen huis. Goede tips gekregen en het was zo gedaan. Kan dit zeker aanraden voor andere mensen!

Helemaal geweldig deze organisatie

-je hoeft niet van huis -tijdsafspraak wordt nagekomen -vriendelijke arts Al met al een aanrader deze organisatie !

De thuisarts was zeer op tijd en gaf goede adviezen.

Zeer efficient! Uitstekend! Bijzonder prettig dat ik een mail kreeg dat als ik een vaccinatie zou herhalen, ik voor de komende 30 jaar beschermd zou zijn. Daar had ik zelf even niet aan gedacht.

Vlotte afspraak

Lekkere vlotte afspraak, aparte maar vriendelijke arts. Gaf weinig informatie, gelukkig zelf al goed op de hoogte.

Super goed

Goede uitleg

Effectief doelmatig en zorgzaam en vriendelijk

super

klaar competent vriendschapelijk

Makkelijk en snel

Snel gedaan. Top!

Erg prettig om thuis gevaccineerd te worden.

Arts was vriendelijk en gaf ons goed advies voor onze reis.

Prima service en voorlichting

Het was prettig om iemand te ontvangen die deskundig is en goede adviezen geeft.

Perfect, ideaal

Perfect, ideaal

Fijne arts, thuisvaccinatie mist info.

De arts die ons heeft gevaccineerd was een vriendelijke, rustige man. Hij heeft alles goed uitgelegd en stond open voor vragen. Wel erg jammer was dat hij ons vertelde dat we nog een afspraak moesten maken voor de 2e vaccinatie voor rabies. Dit was ons niet bekend en is ook nergens op de site van Thuisvaccinatie te vinden. Zo staan wij dus onvoorzien voor nogmaals consult- en vaccinatiekosten.

Deskundige snelle afhandeling en mooi op tijd

Positief. Zowel en communicatie vooraf als tijdens het vaccineren.

Snel en vriendelijk

Ik ben erg tevreden. De arts was vriendelijk, maakte een praatje en het was snel klaar. Een enige opmerking die ik heb is dat hij niet precies aangaf wanneer hij de prik ging zetten, dit vind misschien ook niet iedereen prettig. In het vervolg zou hij wel kunnen vragen of mensen een seintje willen/aftellen voordat hij gaat prikken.

Goede info.

Fijn!

Wat een service. Fijn thuis en in alle rust.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp