Prima fijne service aan huis

Goede voorlichting voor onze reis

Ik ben prima geholpen

Ik raad iedereen Thuisvaccinatie.nl aan.

Super snelle en fijne service!

Duidelijke informatie, persoonlijk en vriendelijk

Prettige en duidelijke uitleg en het vacinneren ging soepel en pijnloos. Ze denken met je mee en proberen de vaccinaties zoveel mogelijk aan te laten sluiten.

Ideaal zo aan huis

Prima advies, en superhandig zo in weekend aan huis.

De mevrouw kwam, vroeg naar welke prik ik nodig had om te kijken of het klopte. Daarna was het jammer dat spuit niet netjes werd opgeruimd maar op tafel was achtergelaten. Gelukkig was er geen naald erin maar alsnog, het was netjes geweest als alles was opgeruimd. Het is vooral heel fijn dat je niet weg hoeft te gaan voor een klein prikje, dat is voornaamste reden dat ik voor Thuisvaccinatie heb gekozen.

Prima verzorgt,

Goede informatie, duidelijk verhaal

Ik vond het heel prettig dat het gewoon thuis gedaan kan worden gedaan

Goed advies, snel, gemakkelijk.

Goed advies, snel, gemakkelijk.

makkelijk en snel geregeld

Inentingen en malariapillen supersnel geregeld. Ideaal zo aan huis. We raden het iedereen aan.

Heel goed

Vond het heel prettig. Fijn aan huis en werd goed geadviseerd

Goede uitleg en service

Heel goed, vriendelijk en kundig.

Heel vriendelijk goeie uitleg ook over het land waar je naar toe gaat, zeer kundig.

Zeer goed!

Snel, makkelijk en duidelijk!

prima geregeld

Op de afgesproken tijd werden we voorzien van de vaccinaties en de aanvullende informatie.

hele goede en prettige ervaring

Het was ideaal dat ze thuis komen prikken. Het was een heel vriendelijke arts, die er de tijd voor nam en goede uitleg gaf

Super slecht!

Jammer dat er ondanks gevraagd geen rekening wordt gehouden met kinderen! De arts was er pas om kwart over 9 en me zoon van 2 jaar moest nog geprikt worden! Ik had met de klanten service gebed en expliciet gevraagd dat de arts er voor 8u is, want 8u ligt mijn zoon in bed. Helaas is dit niet geregeld! Super slechte service!

Weinig moeite en goed geholpen, maar wel een gehaaste ervaring

Voordelen: - Op korte termijn een afspraak; - Op basis van je reisgegevens krijg je een advies over prikjes, medicijnen en voorzorgsmaatregelen zoals klamboe's, etc.; - Medicijnen thuisbezorgd; - Vriendelijke service. Nadeel: - Waarschijnlijk een strakke planning van de mensen die vaccineren, want hij was als een wervelwind weer weg. Daardoor enkele dingen vergeten te vragen die ik had willen vragen.

Goede informatie en service

Goed geholpen, goed geïnformeerd

Uitstekende service! Zeer vriendelijke persooneel

Uitstekende service. Neemt goed de tijd, om alles uit te leggen. Zeer informatief, vakkundig en zeer behulpzaam. Fantastische service! Ik ben erg blij, dank je wel en success met de studie reisarts.

Top dokter

De dokter was helemaal prima en de kids hebben alle prikken zonder problemen gehad. En ze wist gewoon veel over wat wel handig of niet nodig is. Prima dus!

De dokter belde want hij wilde graag eerder langs komen, dus iets eerder gestopt met werken. Dit ging in goed overleg! Twee dagen van te voren ook netjes gebeld door een medewerker voor overleg. Verder ging de procedure snel en prima met wel duidelijk standaard regeltjes (herhalen wat hij heeft uitgelegd bijvoorbeeld). Alles was duidelijk, zou weer kiezen voor thuisvaccinatie mocht het nodig zijn.

Makkelijk goede uitleg

Goede uitleg en goede adviezen gekregen tijdens bezoek

top

Fijn dat het in de avond geregeld kon worden. Niemand hoeft hierdoor vrij te nemen van werk/school ..enz.

Professionele en vriendelijke dienstverlening.

Erg vriendelijke dame die de prikken kwam geven. Professioneel advies op maat. Ontzettend fijn om ook in het weekend een afspraak te kunnen maken en ook dat de factuur meteen wordt aangeboden bij de zorgverzekering. De vervolgafspraak kon meteen bij de dame worden ingepland. Een soepel proces waarbij een hoop uit handen wordt genomen!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp