Het is voor ons nu de 2e keer (herhaalvaccinatie) dat we bezoek kregen van thuisvaccinatie. Ook deze keer weer prima geregeld via Internet/mail en de arts was mooi binnen het aangegeven tijdblok aanwezig. Zelfs 2 vaccinaties die we voor onze volgende reis nodig hebben en die we nog niet hadden aangegeven via Internet konden toch gezet worden omdat de arts deze voorradig had. Kortom prima!

Makkelijk, professioneel en snel

top

keurig op tijd. snel en vakkundig gehandeld

Niets op aan te merken!

Afspraak makkelijk te maken, duidelijk advies, kwam in de afgesproken tijdsperiode, bij twijfel wordt er gebeld met “de achterwacht”, recepten worden doorgestuurd en dan worden de producten naar het huisadres gestuurd. Makkelijker kan het niet!

Gemakkelijk en snel

Vriendelijke medewerkers, contact verliep gemakkelijk en duidelijk, alle gemaakte afspraken werden nagekomen

Supermakkelijk

Echt supermakkelijk geen wachttijden en alle tijd voor je. Zeker aan aanrader

Zo fijn dat je niets eens de deur uit hoeft en gewoon thuis je vaccinaties krijgt en ook nog eens goede tips voor tijdens je verblijf op vakantiebestemming

Mijn ervaring met Thuisvaccinatie is erg goed. snelle en correcte afhandeling en zeer deskundige en vriendelijke prikkers!

Vriendelijk, informatief en behulpzaam, prettige verpleegkundige

Snel helder en to the point

Snelle en goede vaccinatie

De arts stond netjes op de afgesproken tijd voor de deur en we zijn daarna prima voorgelicht en gevaccineerd.

snel en efficiënt

snelle reactie, ook buiten werktijden

Keurig op tijd, prima voorlichting, zeer tevreden

Keurig op tijd, prima voorlichting, zeer tevreden

Handig en vriendelijk

Ik vond het een gezellige arts. Ze nam de tijd en gaf ook wel belangrijke informatie voor onze vakantie.

Top, snel gepiept

Ik vind het fijn dat je tegenwoordig een beter idee hebt van wanneer de arts voor de deur staat. Verder wordt het snel maar niet gehaast afgehandeld en krijg je goede informatie mee.

Prima ervaring!

Prima ervaring met dezelfde arts als de vorige keer.

Efficiënt

We hebben de medicatie nog niet ontvangen, maar ik ga er vanuit dat dat ook op het afgesproken tijdstip gebeurt. Ik vind het een hele fijne en efficiënte manier van je reis voorbereiden, vooral omdat we weinig tijd hadden. Ook al hebben we uiteindelijk geen dokter hoeven zien omdat we geen vaccinaties nodig hadden, we hebben via de mail toch alle benodigde informatie gekregen. Ook ben ik heel blij dat er goed geluisterd is naar mijn verzoek om te kijken naar andere mogelijkheden dan het medicijn waar ik negatieve ervaringen heb qua bijwerkingen.

Goede uitleg

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de vaccinaties De afspraken werden perfect nagekomen en de info was prima

Con d het super fijn dat ze aan huis kwamen, was even een gepuzzel om met zn 4 thuis te zijn. Ook fijn dat het in de avond uren kan.

prikken super, medicijnen liever recept naar eigen apotheek

Het thuis prikken is ons uitstekend bevallen. Medicijnen op recept via e-farma is erg omslachtig. Graag voortaan gewoon een recept waarmee we het middel bij onze eigen apotheek kunnen halen. Scheelt een heleboel mail en gedoe.

Duidelijke uitleg, kundige arts

Ik vond de thuisvaccinatie ideaal, mede omdat ons heel gezin gevaccineerd moest worden. Alles werd heel goed uitgelegd. De oudste zoon viel flauw tijdens het geven van de spuit. De arts controleerde de zoon goed. Bloeddruk, hartslag e.d. De dag erna belde hij nog om te kijken hoe het was. Dit vond ik zeer attent.

Spijtig dat er 5 consulten in rekening worden gebracht als er 1 gezin van 5 personen ingeënt worden

Makkelijk en snel.

Vriendelijk plus informatie

Hele vriendelijke man Alles goed uitglegd

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp