Top, was er precies optijd en hele Vriendlijke dame

Geweldige service, en snel!

Eerste afspraak stond ingepland op zondag tussen 18:00 en 20:00, maar een paar dagen voor de afspraak werd er netjes gebeld of de afspraak niet wat eerder kon tussen 17:00 en 19:00. Uiteindelijk was de arts al eerder beschikbaar, maar liet dit ook netjes op tijd weten en voor 15:00u waren we al geholpen (in 10 minuten tijd). Uiterst tevreden over de service, top!

Super makkelijk.

Zelf je dag en tijd kiezen, je hoeft er het huis niet voor uit. Vriendelijke arts, goede uitleg en neemt ruim de tijd om je vragen te beantwoorden. Afspraken worden goed na gekomen, medicatie voor malaria word met de post thuis gestuurd. Dus wij zijn dik tevreden.

perfect geregeld

Per sms wordt nog aangegeven hoe laat je de arts kunt verwachten.Dat is erg prettig. Vriendelijke arts, goede uitleg en je hoeft er de deur niet voor uit. Kortom, wij zijn erg tevreden

Helemaal top!

Fantastisch dat dat thuis kan terwijl hele gezin thuis is. Snelle adequate uitleg en service, goede ‘prikker’(amper gevoelig) en alles geregeld in 20 minuten.

Veel gemak en gaat snel

Vriendelijke persoon, erg gemakkelijk dat je thuis gevaccineerd kan worden, heel vaardig en binnen 10 minuten weer weg. Gaat super snel.

Snel, Vriendelijk en gewoon goed

Vaccinatie thuis wat handig‼️

Goede ervaring. Deskundig betrouwbaar en vaccinatie ging vlot. Goede tips en meedenken. Fijn het bericht dat de arts er aan komt.

Goede uitleg en advies op maat.

Prima goede voorlichting en behandeling

Prima goede voorlichting en behandeling

Goed en snel gedaan

Behalve de vaccinatie kregen we ook voorlichting betreffende het land dat wij gaan bezoeken.

Goed en erg handig dat er ook op de werkplek afgesproken kan worden

Super makkelijk geregeld en bekwame vakmensen.

Op een zondag is zelfs mogelijk en dan kan de hele familie in eigen huis tegelijk gedaan worden. Super makkelijk. Voor de tweede keer gedaan en zeer tevreden. Personeel is ook super aardig maar ook uitermate bekwaam.

Top!

Zeer prettige ervaring. Alles verliep netjes en duidelijk. Goede voorlichting en zeer kindvriendelijk.

Het was heel correct.

Super fijn en makkelijk

Prettige arts, makkelijke manier van inenten zonder je huis te verlaten!

Ideaal aan huis !

Het gemak dat je thuis kan blijven en dit voor je geregeld wordt. Ideaal.

Prima !!!!

Hoef er niks aan te te voegen, Het is prima!!!

Deskundige hulp

Een vriendelijke hulpverlener met veel adviezen omtrent voedselveiligheid hoe te handelen bij ziekte .

Kundige arts

Gaf goed advies.

Je hoeft niet de deur uit voor vaccinatie, wel zo gemakkelijk!

De verpleegkundigen ging snel en accuraat te werk. In een paar minuten was het vaccinatie geïnjecteerd. Hij Had gevoel voor humor.

Keurige uitleg. Eerlijk advies. 👍🏻

Vriendelijk, snel en fijn aan huis

De arts was vriendelijk en kundig. Kwam binnen de afgesproken tijd

Helemaal geweldig!

Wij zijn met een gezin van 5, en het is fijn dat we nu in een keer geprikt worden en dat we een dag en tijd konden kiezen dat we met zn allen thuis zijn. Een hele aardige mevrouw, ze beantwoord al je vragen. Het was toevallig die dag rot weer, dus ook heerlijk dat we de deur niet uit hoefden te gaan met 2 kleine kinderen..

Ik ga nooit meer voor een vaccinatie uit huis

Fantastisch! In 20 minuten prik gezet en consult gehad aan huis.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp