Vriendelijk en informatief

Mevrouw was erg vriendelijk en legde alles goed uit. Was ook op tijd en begreep mijn vragen.

Makkelijk snel en goeie service

👌🏻👌🏻👌🏻

Deskundige behandeling

Prima ervaring Prettige deskundige behandeling Mevrouw was goed op de hoogte

De arts die kwam vaccineren was uiterst beleefd en zeer vriendelijk, deskundig en gaf vele reisadviezen. Kortom iets om Thuisvaccinatie aan te bevelen bij iedereen!

Snel, makkelijk, klantvriendelijk

Uitstekende ervaring. Arts heeft goede uitleg gegeven over de vaccinaties!

Professionele partij!

Professionele partij!

zeer klantgericht en super eenvoudig voor jezelf

Afspraak is eenvoudig geregeld, je krijgt op al je vragen antwoord. Je hoeft de deur niet uit. Ze komen mooi op tijd binnen het tijdslot wat je hebt aangevraagd.

Super ervaring, denken mee en flexibel!

Heel fijn! zeker aanbevelen

Super gemak.

Het aanmelden van meerdere personen verliep goed. Het mailkontakt verliep moeizaam. Het bezoek zelf verliep uitstekend!

Goede communicatie en vlotte afhandeling

Efficiente service (eerst afspraak inplannen die dan komt te vervallen als je geen vaccinatie nodig hebt is sneller dan andersom). Komen langs op een locatie die jou het beste uitkomt, je hoeft nergens speciaal naartoe. Anti Malaria pillen worden ook snel verstuurd, je hoeft ze nergens op te halen. Desgewenst kun je de verzending uitstellen naar latere datum als je reis bijvoorbeeld verzet is. Per e-mail wordt je goed op de hoogte gehouden. Eigenlijk geen negatieve ervaringen tot dusver (ook niet bij eerdere reizen afgelopen jaren).

Ben zoals gebruikelijk weer prima geholpen

Aanvraag ingediend en na wat correspondentie ben ik prima geholpen. een 9+!! ik kan weer zonder zorgen op vakantie.

Goede uitleg en snelle afhandeling

Arts was ervaren, bekwaam en vriendelijk.

Wel lang gewacht, maar toch fijne ervaring

Ik bleef de hele dag thuis voor de thuisvaccinatie die tussen 12-4 bij mij thuis zou komen. De dame in kwestie kwam om 16.01 aan, net op tijd. Ik was al aan het bellen met de klantenservice, omdat ik me af vroeg waar ze bleef. Een iets kortere tijdsplanning zou prettiger zijn, zodat je niet een hele dag thuis hoeft te wachten. De ervaring zelf was heel prettig, omdat ze binnen 15 minuten klaar was en ik me op me gemak voelde. Ook vond ik het fijn dat ik veel informatie kon vragen. Kortom, een prettige ervaring op het wachten na.

Snel en duidelijk

Ik had een herhaal vaccinatie nodig en kreeg nog een korte uitleg over mijn eerdere rabies vaccinatie. Erg fijn en duidelijk!

Makkelijk, snel, gezellig.

Afspraak is snel online gemaakt, er is duidelijk vooraf aangegeven welke vaccins er aanbevolen worden en wat het gaat kosten, de artsen zijn vriendelijk, op tijd en bekwaam.

Vriendelijk, open, en altijd op tijd.

Snel en makkelijk

Prima advies, en maakt het leven makkelijk

Dit heb ik heel positief ervaren

In de eerste plaats heel fijn dat de vaccinatie gewoon thuis kan plaatsvinden en dat je niet hoeft te reizen. De dokter was zeer vriendelijk en behulpzaam en gaf duidelijke informatie. Volgende keer als het nodig is zal ik weer contact opnemen met Thuisvaccinatie.nl.

Top!

Goede service. Ideaal dat dit thuis mogelijk is.

Uitstekende oplossing voor als je weinig tijd hebt tijdens je werk en een afspraak op locatie kunt maken.

Super, aardige arts, snelle behandeling

Erg goed! De arts was vriendelijk, op tijd ter plaatse, voorbereid, en ook kon ik binnen een week terecht voor de vaccinaties. Kosten vallen ook mee.

Gemakkelijk en goed

Fijne service, vriendelijke man en behulpzaam

Voor prik en consult moeten betalen. Geen consult gehaf.

Niet poditief. Arts kwam later als afgesproken en vertelde niets over land en zaken wasrop gelet dient te worden, behoudens dat er muggen zijn.

Oppervlakkige informatie in consult, grotendeels niet medisch

Ik had het fijner gevonden als er vanuit werd gegaan dat we nog niet alles wisten. Nu was de informatie vrij oppervlakkig en heb ik zelf veel vragen gesteld voor (medische) verdieping. Het laten zien van de kaarten en bestemmingen ging te snel en sommige vragen die ik stelde werden gezien als niet relevant.

Komt optijd vriendelijk, en zo gedaan👍🏻

Komt optijd vriendelijk, en het zetten was zo gedaan👍🏻

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp