Prima, makkelijk dat het thuis kan!

Iets later dan gepland, dat was het enige jammere. De planning is heel ruim genomen en zelfs dat werd niet gehaald

prima rustige uitleg, waarbij alles aan de orde kwam

Tijdens bezoek werd nog gewezen op diverse aspecten van de reis mbt veiligheid.

Duidelijk, snel en deskundig

Prima ervaring

Vond het erg prettig De arts legde alles perfect uit Top

Ideaal dat er thuis wordt gevaccineerd.

Ideaal dat er gewoon thuis gevaccineerd kan worden. Goed advies gekregen.

Hoop gedoe, omdat ik het anders niet vergoed krijg van IZA

We waren gewend de malariapillen snel te krijgen, zonder gedoe. Hier moet je een bureaucratisch proces door. Vervolgens een suf antibiotica advies. Heel vervelend. Dan gaat de apotheek weer om dezelfde gegevens vragen. Helaas moeten we, liever deden we het anders. De vorige keer moest ik zelfs een paar keer na bellen om het recept te krijgen. Zucht, lang leve de macht van de verzekeraars,

Goed advies en duidelijk!

Zie boven!

Super handig

Heel fijn dat je een moment kunt kiezen waarop het jou uitkomt! Ook top dat je een advies op maat vooraf digitaal in je mailbox krijgt. Daarnaast een professionele arts die alles duidelijk uitlegt.

Goede ervaring

Vriendelijke vrouw kwam bij ons langs. Vlot dr werk gedaan en goed advies gegeven. Mail belandde wel steeds in de SPAM wellicht dat daar wat aan gedaan kan worden!

Heel goed

Snel, professioneel

Super geregeld

Erg makkelijk afspraak te plannen, binnen de aangegeven tijd komen ze langs.

Prima geregeld

Arts kwam keurig op de afgesproken tijd. Gaf ook nog uitleg over andere dingen zoals voorzichtig zijn met loslopende honden enz. i.v.m. Rabies. Wij waren zelf vrij laat met aanmelden maar werden toch prima op tijd geholpen.

Al mijn vragen zijn beantwoord, vriendelijke arts en het was zo voorbij.

Op tijd, netjes en informatief

Zeer tevreden over de wijze van afspraak maken en het op de hoogte houden. Ook tijdens de afspraak verliep alles keurig en efficiënt.

Helemaal perfect geregeld en georganiseerd

Gewoon perfect geregeld.

Complete service

Dijn geregeld en de sms dienst vooraf als een extra service ervaren

prima uitleg

goed deskundig advies gekregen.

Snel geregeld, ideale (eigen) tijdindeling, erg handig!

2e Maal inenting via Thuisvaccinatie.nl, en wederom erg handig. Zeker wanneer beiden overdag werken. Geen financiele afhandeling, gewoon via zorgverzekeraar. Praktisch!

Thuisvaccinatie is praktisch, maar je moet wel ruim voor de reis zaken regelen

Thuisvaccinatie is praktisch. Je kunt zaken regelen op het moment dat het jou uitkomt. Vergt wel veel handelingen, maar dan heb je ook een goed product. In ons geval waren ook malaria pillen nodig. Het duurde enige tijd (ongeveer een week) voordat het recept er was. Daarna kwam nog het traject via de internet apotheek. Ook dat koste best veel tijd. Gelukkig waren we het traject tijdig gestart en was alles op tijd geregeld.

Fijn dat er een deskundige thuis langs komt voor een vaccinatie

Het is prettig dat ik op een door mij gewenst tijdstip, zelfs op zaterdag, een deskundige langskomt om te vaccineren en daarbij aanvullende informatie geeft over gezindheidsrisico’s tijdens mijn verblijf in het buitenland

Super service

Vriendelijke arts, die goede service en voorlichting gaf

Goed geregeld,en snel.

Via internet geregeld ,goed te overzien. Komen afspraken na.

Je hoeft de deur niet uit en service is prima

Goede communicatie via de mail.Afspraak binnen geplande tijd. Voorlichting oké.

Top service

Goede uitleg en prima service!

Uitvoering zoals was beloofd.

Ik heb wel een opmerking. Ik heb het advies aan de hand van de prijslijst achterhaald. Graag in een apart vak vermelden welke vaccinaties worden aanbevolen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp