Helder en deskundig

Op korte termijn flexibel en helder advies en werkwijze

Snel geregeld

We kregen onze Heb. A herhaling, dat ging zo snel. 10 minuten was ze al weer weg.

Comfortabel. En gezellig !

Hij was goed op tijd. En een gezellige prater. Goede voorlichting over de komende reis.

Professioneel

Professioneel en efficiënt

Goed geregeld

Aardige mevrouw

Supergoed en strak geco ördineerd!

Voor iedereen een aanrader die vakantievaccinaties nodig heeft. Duidelijk, transparant, zelf aangeven wanneer het schikt in tijdblokken. Zelfs in het weekend. Bekwame arts die de vaccinaties gezet heeft en met een duidelijke rustige uitleg. Ik kan het iedereen aanraden.

Prima geregeld.

Ik kan niet anders zeggen dat het uitstekend geregeld was. alleen was er wel een probleem met het invullen online met de tweede persoon.

Zeker aan te bevelen.

Dit was de tweede keer met thuisvaccinatie en ook deze keer beviel goed. Arts is netjes, rustig en vakkundig. Enige nadeel is het zelf moeten inloggen voor de tijd. Een sms of e-mail kan hierbij goed helpen.

Zeer relaxed

Heel fijn om in je eigen omgeving gevaccineerd te worden en alle uitleg te krijgen die nodig is.

Thuisvaccinatie is zo flexibel!!!

De arts schakelde snel door op mijn werk adres te komen op het laatste moment. Heel tevreden over het consult.

Beter kan niet.

In een woord geweldig, naam aletijd zeer goede voorlichting en nog aardig ook.

Ontzettend goede op maat gesneden voorlichting

In begrijpelijke taal met gevoel voor mijn eerdere reiservaring en vaccinatie verleden een kort en bondig verhaal met goede tips die meer waren dan een standaard verhaal.

Fantastische

Ik vond het een goede en fijne eerste ervaring goed te woord gestaan en was prettig en goed geholpen

Top service!

Hele aardige dame, was zeer optijd. Had een afspraak tussen 18:00 en 20:00 en ze was er om 18:05. Duidelijke uitleg, snel handelen. Ideaal!

Prima!

Op tijd, vriendelijk, informatief.

Deskundig, zeer klantvriendelijk en eenvoudig in te plannen.

Gehele gezin thuis ingeënt op tijdstip dat het ons goed uitkwam door een vriendelijke arts, erg fijn!

Super service

Was heel goed

we waren met 3 personen alle 3 goed uit gelegd.informatie was goed

Efficiënt, vriendelijk

Op tijd voor de afspraak en een erg vriendelijke verpleger.

ik vond het allemaal klantvriendelijk en professioneel geregeld

spoedaanvraag. goede info.

Helemaal geweldig

Ik voelde me zeer op mijn gemak bij de visite van de thuisvaccinatie. De uitleg was ook helder en duidelijk.

Ideaal en zorgvuldig !

Erg fijn om op zondag af te kunnen spreken.

Fijn geregeld. Vaccinatie oom voor 2.5 jarige en alles verliep op een duidelijke, ontspannen manier. Goede informatie en zeer vriendelijke man.

zorgvuldige manier van medische voorbereiding op reis

Er is zorgvuldig gekeken naar de gegevens die ik heb opgegeven. De arts kwam binnen de tijd die daarvoor stond. Hij heeft ons goed geadviseerd en onze vragen beantwoord.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp