SUPER!

Snel geregeld, prima info, rustige arts met tips.

Goed maar verwarrend

Als je samen één mailadres gebruikt is uw reactie hierop erg verwarrend

Professionele adviezen en behandeling

Wij beiden werden goed voorgelicht en hebben de gele koorts vaccinatie zonder problemen gekregen (verwerkt). Communicatie met Thuisvaccinatie verliep snel en duidelijk

Zeer goed! Arts was zeer deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voorschriften. Ik ben tevreden en goed geadviseerd en gevaccineerd op reis gegaan.

Dengue vaccinatie niet af kunnen maken

Via thuisvaccinatie.nl een consult en vaccinaties gehaald. Consult was prima, zetten van de vaccinaties ook. Echter werd de herhaalvaccinatie van Dengue geannuleerd wegens een tekort. Nu begrijp ik dat er tekorten zijn, maar start dan niet met de 1e vaccinatie en doe je dat wel, reserveer dan ook direct het herhaalvaccin.

Duidelijke informatie

Zowel op de website als tijdens de afspraak werd duidelijke informatie gegeven. E-mail communicatie vooraf en folders zijn ook heel duidelijk.

Heel deskundig en vriendelijk

Wij werden heel deskundig en heel vriendelijk geholpen. Op basi van het advies hadden wij ook de mogelijkheid om het e.e.a. bespreekbaar te maken

Positieve ervaring

Het was gemakkelijk om een afspraak te maken en de betreffende arts was zeer prettig!

Prima!

Rustige duidelijke uitleg en overleg. Wel veel mails te kort voor de afspraak, maar geen probleem.

goed en vakkundig

We werden snel geholpen zonder veel poespas. het risico op Malaria-vliegen werd wel heel hoog ingeschat voor de periode dat wij naar Tanzania gingen. We hebben geen insect gezien en zijn niet geprikt. Het anti muggen middel hebben we nauwelijks nodig gehad, dat is een duur middel, zonde dat we dit in zo'n hoeveelheid hebben aangeschaft.

Snel en deskundig

Snel en deskundig. Heel erg tevreden

Vakkundig, mee gedacht en snel geholpen

Voor mijn reis van 4 maanden naar en door China Had ik diverse vaccinaties nodig. Er is goed meegeholpen en een goede planning voor de te halen vaccinaties.

Vaccinatie op maat

Efficiënt en adequaat in een prettige sfeer ingeënt worden. Service aan huis. Door een dokter die verstand van zaken heeft.

Snelle professionele service en behandeling

Snelle professionele service en behandeling

Prima ervaring

Deskundig, op locatie dicht bij huis en keurig op tijd geholpen met onze vaccinatie

Conform vooraf gemaakte afspraak alle benodigde vaccinaties ontvangen voor onze aanstaande vakantie naar Viëtnam.

Super goed

Amazing

Snel, makkelijk en dichtbij

Snel en makkelijk een afspraak gemaakt, lekker dichtbij ook

Goede voorlichting

Snelle behandeling en goede informatie

De wachttijd was kort, het is in de buurt, afspraak maken is simpel, en de behandeling professioneel.

Goede ervaring

Afspraken zijn goed, duidelijk ingepland. Goede informatie en adviezen, er werd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Alles verliep ook volgens afspraak. Zeker aan te raden

Duidelijk

Alles werdt goed en duidelijk uitgelegd

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig. Duidelijk advies.

Goede informatie verstrekking, er wordt naar je geluisterd. Elke keer een herinnering wanneer de afspraak is. Ja, prima!

Alles in orde. Communicatie van te voren prima. En ook de uiteindelijke behandeling in Schiedam prim

Helemaal twvreden

Opaallaan 1212