Deskundige dame meer veel geduld. Onze dochter heeft een angst voor naalden en zij heeft hier toch de tijd voor genomen.

Vriendelijk en accuraat

Snel, pijnloos, goede uitleg.

de arts was op tijd

de Arts was wel zeer gehaast vond ik nam niet de gegevens van ons door en de kinderen werden geprikt van 7 en 11 jaar geen presentjes voor de kinderen zodat ze niet zo zenuwachtig zouden zijn. de troep mochten wij zelf opruimen werd allemaal op onze eettafel neergegooid de naalden nam ie wel netjes mee, maar geen zeiltje voor op tafel waar hij de spullen op kon zetten het was zeer slordig werk vond ik

Goede service en vriendelijke mensen en zeer behulpzaam

Kundig en direct

De bezochte arts kwam kundig over was duidelijk in de beantwoording van onze vragen. De toediening van de injecties waren niet of nauwelijks voelbaar.

Het advies en medicatie was goed

Na de gezondheidsverklaring bleek een bezoek niet nodig en heb ik de medicijnen en recept tijdig thuis kunnen ontvangen

TOP

Ik heb angst voor injectienaalden, maar alles ging zo snel en toelichting was duidelijk, zodat het voorbij was voor je er erg in had!

Gewoon prima

Gewoon in een woord helemaal Top!!!

Mijn ervaring was dat de bevestiging van de afspraak heel prettig is en kost heel weinig van mijn tijd.

Prima info en snel klaar.

Doen we de volgende keer weer.

Ik vind het een heel goed initiatief.

Je hoeft niet naar een locatie om de prik te halen. Erg fijn. Wel is de afspraak ruim genomen. Tussen 9 - 12.30 u vind ik een ruime marge. Verder alleen maar lof. Hele vriendelijke arts was er en gaf ook nog een paar kleine oefeningetjes tegen een pijnlijke of stijve arm.

Deskundig en persoonlijk

Voor herhaling vatbaar.

Zeer prettig en professioneel

Ik raad deze wijze van vaccinatie aan!

Heel erg goed

Fijne arts die duidelijk uitleg geef en de tijd neemt. Ideaal.

TOP!

Een heel fijne, rustige arts. Legt goed uit, neemt de tijd.

Correct en vlot

Correct en vlot

Wij zijn geel goed geholpen.

Zeer netjes geholpen en geadviseerd

De afspraak maken ging eenvoudig, ben heel netjes geadviseerd omtrent de vaccinaties en informatie gekregen omtrent de benodigde vaccinaties.

Prima geregeld dat iemand thuis komt voor vaccinatie

Via jullie website advies een afspraak gepland. Enige minpuntje was dat mijn echtgenoot zijn afspraakuitnodiging niet kon bevestigen per mail. Uiteindelijk via telefoontje bevestigd dat we beiden onze vaccinaties kregen. Wat fijn dat dit zo in de avonduren kan.

Ervaren arts, goede uitleg, wel lang wachten

Het was een erg ervaren arts die langskwam. Ze kon mij goed advies geven, ook over andere dingen dan enkel de vaccinaties. Het enige mindere was dat de arts kwam helemaal aan het einde van mijn tijdsblok, maar dit hoort er uiteraard soms bij.

Supermakkelijk

De aanvang was iets verlaat, maar hier was telefonisch netjes contact over opgenomen. We zijn geholpen door een hele aardige dame, die ons veel info kon verschaffen. Zullen dit, indien nodig, zeker nogmaals zo doen.

Professioneel!

Rust, kundig en fijn.

Goede voorlichting ontvangen

Mijn ervaring is zeer positief. Goede voorlichting.

Service heel prettig, advies kan scherper

De thuis service is geweldig, in het bijzonder voor kleine kinderen. De prikken werden efficiënt gezet. Vragen over advies blijken echter lastiger te beantwoorden en is er onvoldoende inzicht in de lokale situatie. Dus weet je welke vaccinaties je nodig hebt of heb je geen moeilijke vragen/lastige situatie dan is dit perfect.

Snelle en prima service wanner het nodig is

Snelle en prima service wanner het nodig is.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp