Prima dat ze thuis komen om te vaccineren!

Hele deskundige vrouw, heeft mij goed voorgelicht over de do en don'ts voor mijn aanstaande reis.

Erg wisselend

De arts die langs kwam maakte alles weer goed, prettige arts. Daarvoor is alles wat maar mis kon gaan mis gegaan. In eerste instantie gingen we er vanuit dat we alleen malaria medicatie nodig hadden. Hiervoor hadden we een digitaal consult aangevraagd. De dag erna kregen wij spoedbericht dat er mazelen epidemie in Nieuw Zeeland en Solomons eilanden was uitgebroken. We moesten voor de Solomons eilanden bewijs van mazelenvaccinatie hebben. Dat hadden we niet want toen was het nog niet in rijksvaccinatie opgenomen. Telefonisch 17-2 afspraak gemaakt voor 28-2 dan zou de arts langs komen. Ondertussen hadden we ook bericht dat malariamedicatie opgestuurd zou worden. Na een week nog niets van malariamedicatie gehoord. Bleek te zijn vergeten, werd de volgende dag goed gemaakt maar tegelijkertijd hadden ze de afspraak 28-2 eruit gehaald zou niet nodig zijn. Ik bellen, kon de mevrouw aan telefoon niet 's avonds regelen. Maar een uur later mail dat er die avond nog arts zou komen, wij tot 23 uur gewacht niets. Volgende dag mail gestuurd en reactie terug was dat het helemaal geen afspraak was gemaakt, een foutje wij voor niets lang opgebleven. Veel stress door fout op fout. Uiteindelijk hebben we de malarone tabletten en BMR injectie wel gekregen

Voor herhaling vatbaar, ik raad het iedereen aan.

Makkelijk Netjes bericht dat de arts op een bepaalde tijd er zou zijn. Behalve de prikken ook nog goed advies en aanvullende info en tips van de arts gekregen mbt mijn gezondheid en het land dat ik ga bezoeken.

Prima informatie

Prettige dienstverlening en vriendelijke en kundige arts die weet wat ze doet en waar ze het over he

Geweldige service

Gemakkelijk dat je thuis gevaccineerd kunt worden,duidelijke uitleg,ook op de gestelde vragen.

Fantastisch

Goede service aan huis, professionele arts

Prima uitvinding!!

Gat in de markt. Geen gedoe, financiële afhandeling etc wordt verzorgd. Geen administratieve rompslomp. Bespaart veel tijd die de GGD m.i. veel beter kan benutten. Wellicht ook een plaats in uitbreiding naar bredere vaccinatieprogramma's van het RIVM.

goede informatie en plezierig contact.

top

Snelle levering

Goede adviezen

Praktisch en snel

Zeer tevreden over het contact en de service.

Snelle reactie, en super snelle levering

Ik had alleen malaria tabletten nodig. Ga geregeld naar hetzelfde land dus uitgebreid advies is niet nodig. Makkelijk aan te geven dat je enkel een recept wil hebben. Hele snelle reactie en binnen een 2 dagen de tabletten in huis.

Altijd prettig om door iemand van jullie organisatie te worden gevaccineerd

Fijn om in eigen omgeving vaccinaties te krijgen.

Duidelijke uitleg, aardige dame

Aardige dame, duidelijke uitleg en lekker vlot

Snelle en correcte afhandeling

Prima service via de site + juiste info. Correcte behandeling ter plaatse bij vaccinatie

Snelle afspraak, deskundig, super makkelijk

Zie hierboven, weinig aan toe te voegen, heel handig, vooral als je met meerdere personen uit één gezin gevaccineerd moet worden

Ideaal!

Netjes binnen de aangegeven tijd. Vriendelijke arts. Goede hygiëne. Duidelijke informatie. En aan huis, ideaal!

Heel goed prettige service

Fijne jongeman

Prettig ter zake kundige arts

Stelt de juiste vragen. Legt duidelijk uit.

Fijne service

Ik had weinig tijd maar de dame kwam meteen ter zake. Goed advies. Pijnloos prikken. Helemaal goed!

Voor herhaling vatbaar

Zeer goede ervaring, vakbekwame arts. Duidelijke uitleg en heel vriendelijk.

Super goed geholpen

Een goed en duidelijk advies gekregen. Heel erg fijn!

afspraak was op korte termijn geregeld, uitleg was prima

Uitstekende service

Fijne arts met duidelijke uitleg.

Prima consult, met uitleg en juiste informatie, tevens goed gevaccineerd en fijne arts.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp