geweldige service

De arts belde op om te melden dat hij wat later kwam. Dit stelde wij erg op prijs.

Handig zo aan huis en heldere uitleg

De arts gaf duidelijke toelichting, was heel aandachtig en toonde ook belangstelling voor de reis. Kleine kanttekening is wel dat het me wat verbaasde dat hij als vrij jong persoon mij als 65 jarige vanzelfsprekend met jij en jouw aansprak. Verder prima.

Fijne prikster

Als fijn , vriendelijk, ervaren

Tijd, aandacht, betrouwbaar en professioneel

Ik vond het heel prettig om dit in de eigen omgeving te doen. Het was voor mij de eerste keer. Er was tijd voor uitleg en vragen.

Voldoende

Prima voor standaard prikje op locatie naar niet geschikt voor een individuele behandeling/plan waarover je vooraf wilt overleggen. Er vindt vooraf geen afstemming plaats over het advies en het advies komt niet eerder dan vier dagen voor de afspraak. De uitvoering is verder helemaal goed.

Goede ervaring

Leuke spontane man kwam er langs leuk en goed voor kinderen.

Snel en vakkundig

De arts is conform afspraak/tijd gekomen. Omdat we met drie kinderen zaten maakte ik mij zorgen dat het wel lang ging duren. Vooraf heb ik de kinderen ingelicht dat ez een prikje zouden krijgen, aan de gezichten te zien vonden ze dat niet leuk, maar gelukkig wilde de oudste als eerste en heeft ook het goede voorbeeld gegeven. Zover ik weet heeft het in zijn totaliteit maar 6 min geduurd. De arts handelde snel gaf de prik en ging er weer vandoor. Zo'n vlotte arts had ik nog nooit gezien en hij gaf ook aan dat het heel snel ging met onze kinderen, wat hij ook niet had verwacht. Bedankt. Dit is echt een oplossing voor ons dat er bij ons thuis gevaccineerd kon worden.

Prettige arts, dure vaccinatie

Prettige arts die de vaccinatie kwam zetten. Van tevoren geïnformeerd hoe laat zij er zou zijn via sms, was een fijne service. Door de hoge kosten bij 1 vaccinatie zou ik het niet aanbevelen.

Prima geregeld

De aanvraag verloopt gemakkelijk. Afspraak is snel gemaakt. Een minpuntje: de uitleg op het moment van vaccineren ging heel snel. Voor ons beiden, omdat we beiden in de zorg werken en gewerkt hebben, goed te doen, maar ik kan me voorstellen dat mn voor ouderen dit toch wel als heel snel ervaren kan worden

Ik vond de huisbezoeker deskundig en duidelijk

Prettige aanpak, praktisch de inentingen thuis te krijgen.

Arts kwam aan huis midden in het afgesproken thuisvenster. Welke inentingen we moesten krijgen was al bekend. Daarnaast nog wat specifieke informatie gekregen over mogelijke gezondheidsrisico’s in Marokko en wat hygiene adviezen. Kortom een nuttig en praktisch bezoek. Niet voor punlicatie: Voor de organisatie thuisvaccinatie nog een advies. Sinds 2011 zijn er nieuwe arbo voorschriften voor het gebruik van injectienaalde. Zie: Arbeidsomstandighedenbesluit, artikel 4.97. Daarin staat dat: veilige naaldsystemen beschikbaar moeten zijn met ingebouwd veiligheids- en beschermingsmechanisme; recappen verboden is. Veilige naaldsystemen zijn naalden, chirurgische messen en andere (scherpe) medische hulpmiddelen met ingebouwde beveiliging, zodat de uitvoerende zorgmedewerker na gebruik zichzelf of een ander er niet mee kan besmetten. Dit betekent dat het gebruik van naaldenbekers of –containers alleen niet voldoende is. Dit artikel 4.97 is ook van toepassing op vrijwilligers. Veilige naalden werden tot verbazing van mijn vrouw (zelf verpleegkundige en docent) niet gebruikt. Wat ook vreemd aandoet, is dat de spuiten (leeg en zonder naald) bij de ingeënte personen achterblijven. Je zou verwachten dat deze uit veiligheidsoverweging ook meegenomen worden.

Prettige kundige arts

Arts stelde ons alle drie op ons gemak, heeft voldoende uitleg gegeven en handelde adequaat toen de jongste flauw leek te vallen.

Goedadvies, nette afhandeling.

Goed.

Aardige arts met goede info en kennis van de reizen.

Zeer goede ervaring met de arts die zoals tijdig aangegeven via sms op tijd bij ons aan kwam. Info over de trip werd besproken, vaccinaties zonder problemen gezet en trip werd nog eens nagelopen om er zeker van te zijn dat bepaalde andere medicijnen en/of vaccinaties niet nodig waren.

Goede uitleg, keurig op tijd.

Dit is voor mij de eerste keer, dat ik thuis ben gevaccineerd. Ben hierover erg tevreden.

Prima op tijd, snel , vakkundig

Voor deze x prima. Voor reisdoeleinden heb ik voorlopig niets meer nodig.. Wie weet, later

Goede informatie en aanbeveling

Er wordt goed gekeken naar de persoonlijke situatie en goed advies gegeven over het gebied waarnaartoe gereisd wordt.

goede uitleg

goede uitleg en extra info gekregen (top)

Super service

Gisteren zijn wij voor de tweede keer thuis gevaccineerd en wederom is het top gegaan. Ons zoontje vindt het ook prettig om in zijn eigen omgeving te zijn en de medewerker is elke keer weer top.

Snelle service, vriendelijke en professionele arts

Snel en vriendelijk geholpen

Fijn dat het gewoon thuis kan!

Super goed

Hele fijne ervaring

Iedereen aan te raden

Prima snel en erg handig als je kinderen hebt.

Goede uitleg, wat nodig is aan inentingen voor mijn vakantiebestemming. Beantwoord al mijn vragen. Prikt goed, en zorgvuldig.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp