Arts kwam in het opgegeven tijdsvak thuis langs. Ze was vriendelijk en belangstellend. Ze gaf duidelijke uitleg wat ze ging doen. Zeer prettige ervaring!

Goed contact met goede uitleg

De vragenlijst die ingevuld moest worden was duidelijk. Ik had nog wat vragen en heb die per mail gesteld. Heb vrij snel goed en duidelijk antwoord gekregen.

Heel goed

👍🏾

Hele fijne vrouw

Graag zou ik zien dat: de tijdsvakken korter en specifieker zouden worden gemaakt. Verder prettige ervaring.

gedegen, kundig, uitstekend voorbereid en informatief

Er werd alle tijd genomen om vragen te beantwoorden en mee te denken.

Super!

Heerlijk in eigen omgeving. Rustige arts. Beantwoord alle vragen. Ging heel erg goed met onze zoon met Down Syndroom

effectief en vriendelijk

vriendelijk en goed geholpen heel fijn dat je dat thuis kan doen

Gemakkelijk geregeld en thuis in de avond wanneer het ons uitkwamgeprikt

te laat, onpersoonlijk, geen informatie

de medewerker kwam niet op het afgesproken tijdvak. Zij had wel geprobeerd mij te bereiken maar was daarin niet geslaagd. Email had zij niet geprobeerd (en daar was ik wel goed op bereikbaar geweest). Ik moest mijn spreekuur onderbreken voor de vaccinatie. Ik kreeg geen informatie over de FMSE inenting en ook geen gelegenheid om vragen te stellen. Als ik een vraag stelde, kreeg ik een kort (en onbevredigend) antwoord. En ik vond de medewerker niet aardig. Ze was kortaf.

Fijne ervaren mevrouw

We werden goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden via email van thuis vaccinatie. Helaas werd er niet geantwoord op onze e-mails. Ik moet voor precies dezelfde medicatie en consult meer betalen dan mijn partner,daar snappen we niks van. De dame die langs kwam was zeer vriendelijk en deskundig en nam de tijd om ook vragen te beantwoorden.

Klantvriendelijke benadering, duidelijke voorlichting, prima service aan huis.

Klantvriendelijke benadering, duidelijke voorlichting, prima service aan huis. Voor herhaling vatbaar.

snel

op korte termijn malaria pillen kunnen ophalen!

Goed geholpen en heel aardig te woord gestaan

Positief

Op afgesproken tijd en vakkundig inenting gedaan

Tevreden

Alles heel duidelijk

Is erg makkelijk aan te vragen en de uitleg die thuis wordt gegeven is erg duidelijk. Erg fijn dat het thuis wordt gedaan en ook in de avonduren kan

Prettig dat het thuis kan

Ik vond het fijn dat we thuis gevaccineerd werden. Wel vond ik het jammer dat het tijd blok waar je een keuze uit moet maken zo groot is. Ook al krijg je paar dagen van te voren een kleiner tijdblok waarbinnen je thuis moet zijn, te weten. Deze kwam bij ons ivm school het minst goed uit. Maar verder alles prima geregeld, fijne arts en goede communicatie

Super. Ook qua tijdsbepalingen vooraf.

Onze ervaring is alleen maar positief. We werden van tijd tot tijd op de hoogte gebracht wanneer wij het bezoek konden verwachten. Ook zijn de tabletten snel geleverd.

Leuke arts

Heel goed geholpen en erg behulpzaam naar mijn jonge kinderen toe.

Informatief

Het injecteren ging snel en zorgvuldig en de arts heeft mij goede informatie gegeven.

snel en vakkundig

Ging uitstekend!

Het ging uitstekend!

perfect en eenvoudig

wat een luxe thuis gevaccineerd en ook nog extra informatie

Gezellig, vakkundig, informatief, en gemakkelijk

Een heel prettig en professioneel bezoek.

Perfect geregeld!

Proffesioneel en snel