Professioneel

Ik vond het een heel aangename, informatieve gesprek waar er duidelijk werd verteld wat er allemaal plaats gaat vinden en wat de voor en nadelen zijn over deze vaccinaties dat ik had gekregen. Ik ben zeer tevreden.

prima service

Geweldig dat men op gewenste data en tijdblok "thuisbezorgd". Aan huis (zelfs op zaterdag), of op werkplek.

Doet precies datgeen waar opdracht voor gegeven is

Prima en kundig!

Menselijk, aardig, competent, goede uitleg

Zie hierboven

Adequate en snelle service

Vriendelijk,altijd mooi op tijd.

Vriendelijke mevrouw, goede service

Vakkundig en efficiënt

Prima informatie vooraf, goede afspraken, prettige efficiënte inentingsactie. Zeker aan te bevelen.

Goed geregeld!

vriendelijke en deskundige mensen

Prima!

Prima!

Goede service, prettige behandeling.

Zeer kundige persoon die de inenting kwam zetten. Alles bij en zeer hygiënisch. Ook recept voor de malaria pillen meteen uitgeschreven en alles goed geregeld.

Snel geregeld

Erg fijn om gewoon thuis te laten doen. 5 op een rij binnen 15 minuten klaar. Ideaal.

Hele leuke en goede arts

Hele leuke, goede arts die ondanks zijn jonge leeftijd onze kinderen ontzettend goed op hun gemak stelde. Ze waren niet bang voor de prik, een zei zelfs: ‘het was eigenlijk best leuk’

De arts heeft ons kort en duidelijk uitgelegd wat voor vaccinaties we nodig hebben en waar we op moeten letten. Erg fijn

Vriendelijk en goede uitleg

Super vriendelijke en goede uitleg. Prima bevallen

Prima !

De arts was er op tijd, zeer vriendelijk en legde alles goed uit.

Prima.

Ik vind thuisvaccinatie prima!

Exact op tijd, fijne persoon en heel accuraat!

Goede informatievoorziening, aardig en adequaat personeel

Het was een prettige ervaring

Duidelijk, vakkundig en professioneel

Prettige, vakkundige en efficiënte dienstverlening!

Het vaccineren verliep prima. Enige puntje is dat de afspraak steeds verplaatst werd, en de persoon ook later kwam.,

Perfect geregeld en gedaan. En aardige gozer, die dokter

Prima keuze die thuisvaccinatie...ik wist eerst niet v het bestaan. Per ongeluk op de site bij uitgekomen

Fijner kan niet!

Op zondagavond kwam de arts bij ons thuis voor de hele familie, ideaal! Duidelijke uitleg en de medicijnen werden de week erna thuis bezorgd. Hoe makkelijk wil je het hebben......

Fijn, vriendelijk, snel en aan huis... Ideaal

Arts was op het afgesproken tijdstip bij mij thuis. Zeer vriendelijke dame, werkte snel en efficiënt. Super service zo aan huis.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp