Topservice

Wij maken al een aantal jaar gebruik van deze service. Wordt altijd goed geholpen. Fijn dat het gewoon thuis kan op alle dagen van de week.

Goede ervaring

Goede ervaring ,ze hebben veel geduld met kids met spuit angst!

prima service en vakkundigheid

Wij hebben inmiddels twee vaccinaties gehad. Prima service en vakkundigheid. Tevens goed advies gekregen.

Gemakkelijk en efficiënt

Thuisvqccineren heb ik als heel fijn ervaren. Puur gemak!

Het was geweldig. En makkelijk

Echt een aanrader. Rustig in huiselijke sfeer. Zeer tevreden. Leuke rustige arts. Zou niet anders willen. Dikke 10

ging gemakkelijk een afspraak maken. Ze was op tijd en liep alles netjes door met mij vroeg me of ik de email had gelezen. Ze liep ook nog even door de belangrijkste zaken heen en legde me uit wat wel en wat niet.

Makkelijk geregeld en bij mij vergoed door de verzekering!

En vriendelijke kundige artsen, ook goede uitleg via de hulplijn!

Snel en bekwaam

Heel vriendelijk en snel

Goed advies en fijn dat het thuis kon

Goed advies en fijn dat het thuis kon op een gewenst tijdstip

Wederom uitstekende ervaring

Fijn dat iemand aan huis komt op dag en tijdblok dat je zelf mag aangeven. Uitleg van te voren over corona maatregelen is duidelijk. Uitleg over vaccinaties en uitvoering ervan helemaal in orde.

Netjes geholpen

Fijn dat er iemand thuis komt ook in de avonduren. Coronamaatregelen werden striktbik acht genomen. Dit geeft een veilig gevoel.

Lekker zo aan huis

Ging wel beetje snel allemaal

Prima op een opmerking na

Het enige wat ons verbaasde is dat de arts geen mondkapje droeg. Bij het vaccineren kan men de 1,5 meter niet aanhouden. Dat voelde niet goed. Verder ging alles prima.

Deskundig

Spontane deskundige arts.

Prima, waar blijft de rekening!

Goed en snel

Goed en snel gevaccineerd. Geen pijn ervaren of ongemakken achteraf!

Atgeweldig dat dit op zondag bij ons thuis in één keer geregeld kon worden!

Duidelijke uitleg, correcte arts, en binnen 15 minuten was het hele gezin gevaccineerd.

Handig en prettig

Erg handig om thuis gevaccineerd te kunnen worden. Zo kan het ook gewoon even onder werktijd, omdat het maar weinig tijd kost. Verder leuk dat degene die de vaccinaties zette dezelfde was als de vorige keer. Hij vroeg nog hoe de reis geweest was (dit waren herhalingsvaccinaties).

Ideaal. Ze doen wat ze beloven!

Prima geregeld. Afspraak klopt en aardige deskundigen mensen bij je aan huis.

Heel relaxed zo thuis

Heel fijn geholpen goede uitleg wat er gaat gebeuren en wat erna kan gebeuren met als je de prik hebt gehad. Wij vonden het heel prettig om dit thuis te laten doen.

Topppp

Goeie uitleg en goed gevaccineerd

Fijne ervaren mensen, goede afspraken.

Eenvoudig via site afspraak gemaakt welke vaccinaties ik wilde krijgen, tevens tijdstip afgesproken. In tijdstip is alles mogelijk M.u.v nachtelijke vaccinatie, weekend, avonden zijn echter geen probleem. Vaccinatiearts is keurig op tijd en meld ruimschoots telefonisch wanneer hij/zij arriveert .

Goed geholpen zowel voor als tijdens mijn afspraak.

Ik kon vrij snel via m’n account een vervolgafspraak maken. Deze moest ik op het laatste moment aanpassen en kon ik makkelijk doen via de klantenservice. Dame die me geprikt had was vriendelijk en ik had geen last zoals bij de eerste keer. Een puntje wat ik wel ter verbetering zou opgeven is dat we het op prijs stellen als ze had gevraagd of ze haar schoenen kon aanhouden. Wij lopen niet met schoenen in huis en zij liep gelijk met schoenen door naar de keuken en woonkamer. En het maakt het net iets erger als het buiten nat is.

Super!

Hele goede ervaring met Thuisvaccinatie. De volgende keer doe ik het weer zo. Lekker makkelijk

Niks mis mee

Opaallaan 1212