super geregeld

alleen maar lof over Thuis vaccinatie.

prima gegaan

xx

Vriendelijk en vakkundig

Fijn dat ze thuis langskomen. Vriendelijk en goed geholpen met de vaccinaties.

Goed en makkelijk

Makkelijk dat ze bij je thuis komen

P

goed, makkelijk

goed, makkelijk

Fantastische service

Goede support en goed advies. Erg blij mee. Hele effectieve en fijne service (zowel vooraf online als tijdens het bezoek)

Meedenkend, vriendelijk en ze komen bij je thuis of op kantoor.

Niks makkelijker dan in de avond je vaccinaties krijgen

heel handig om op deze manier je vaccinaties toegediend te krijgen. Goede service en snel in te plannen!

Thuisvaccinatie is TOP !

2x geweest voor hepatitis A. Keurig en alles volgens afspraak. Prima ervaring en aardig en kundig personeel. Betere ervaring dan GGD!!

Fijne mevrouw die ons hielp ook met vragen etc

Fijne manier van helpen ook tijdens de corona. Vriendelijk en behulpzaam

Afspraak prima ingevuld en nagekomen zoals voorbereid

Vooraf duidelijke terugkoppeling, ook betreffende de te nemen maatregelen rondom Corona. Prima uitleg over de enting en goede aanvullende adviezen voor de reisbestemming. Goede hygiëne en ook met afplakken na enting

Prima, hygiënisch, meedenkend

Goede uitleg over de adviezen en correcte vaccinatie.

Er werd een duidelijke uitleg gegeven over de ziektes die in de door ons te bezoeken gebieden voorkomen. En de maatregelen die genomen kunnen worden.

Makkelijk een afspraak te maken, goede communicatie

Afspraak was handig te maken via de site. Daarna via e-mail goed op de hoogte gehouden. De arts die hem kwam zetten was vriendelijk en het was vlot gezet.

TOP!

Het heerlijke van thuisvaccinatie is: Dat je lekker thuis in jouw eigen omgeving zit. Ik zelf haat prikken, vandaar dat ik mijn eigen thuis omgeving heel prettig vond. Het duurt niet lang. Je krijgt gelijk tips over het land waar je naartoe gaat. Je krijgt gelijk tips voor na de prikken. Het enige wat ik zelf had... na de prik werd ik een beetje draaierig en kreeg na mijn prik uitleg over het land. Een tip: eerst de info geven en dan de prik. Verder fantastisch! Waar ik ook heel blij mee was! Ik werk in de horeca en in een sportschool, beide moesten sluiten vanwege Corona. Ik kon de factuur in termijnen betalen, aangezien ik zelf ook twee maanden heb stil gestaan.

Duidelijk, goede uitleg en top begeleiding bij het prikken.

Zie boven

Erg handig, komen gewoon aan huis. Duidelijk en geven genoeg informatie. Alles wordt digitaal bijgehouden, dus info paraat voor eventuele volgende reis.

Snelle en goede service

Goede service en het is handig om een afspraak in te plannen.

Deskundig, hygiënisch en volgens afspraak.

Fijn dat ze thuis komen op een tijdstip dat mij uitkomt. Scheelt mij heel veel reistijd en zonder extra kosten. Herinnering voor herhaling zorgen zij ook voor. Werken ook in Corona tijd volgens de voorschriften.

Goede ervaring

Heel fijn dat je thuis gevaccineerd kan worden op de tijd dat je zelf wilt. Zelfs in de avond. Vriendelijke mensen.

Erg prettig en duidelijke uitleg.

De arts was erg vriendelijk en gaf duidelijke uitleg. Ook fijn dat er kort van tevoren bericht wordt gedaan van de juiste tijd. Makkelijk dat het 's-avonds kan.

Kundige arts fijn om thuis gevaccineerd te worden

Goed advies

Correct gevaccineerd

Op tijd, snel, geeft korte uitleg over vaccins

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp