X

Het was een prettig dat de afspraak ook op zaterdag kon. Er kwam een fijne arts die de zenuwachtige kinderen gerust stelde. Ze nam ook de tijd om informatie te geven. Wij zijn zeer tevreden.

Prima service aan huis!

Goede website met heldere uitleg over benodigde vaccinaties per land. Fijn dat de vaccinaties op afspraak thuis gegeven kunnen worden. De afwikkeling van de kosten wordt, indien meeverzekerd, rechtstreeks met de ziektekostenverzekeraar afgewikkeld.

Lekker vlot

Goede en heldere service. Ging allemaal ook lekker vlot en ook volgens de Corona regels op het moment. Ook makkelijk dat het allemaal bij je thuis kan wanneer het jou schikt.

Goed geregeld, pijnloze prik

Makkelijk afspraak gemaakt, vriendelijke mevrouw aan huis en pijnloos en vlot geprikt.

Prima service, super makkelijk en mooi op tijd

Prima service, super makkelijk en degene die kwam prikken was mooi op tijd binnen het tijdvak! Ideaal zo.

Goed geregeld.

voorafgaand aan het bezoek kregen we een mail met informatie ivm corona en een tijdsindicatie. De bezoekend arts was heel aardig en stelde mijn zoon gerust, hij is nogal bang voor prikken. Heel fijne ervaring met Thuisvaccinatie.

Deskundig, goede adviezen en afspraak maken is eenvoudig

Fijn geholpen

Zeer prettig om thuis gevaccineerd te worden. Zeker met kinderen.

Rustige arts, die de tijd nam voor de kinderen

Prettig. Arts legde alles goed uit.

uitstekend

alles prima verlopen. De dokter was netjes op tijd en zeer correct.

Fantastisch

Erg goed makkelijk thuis het gaat op tijd je weet waar je aan toe ben

Heel goed geregeld.

Goede uitleg, netje, aardig. Super goed geregeld.

Geweldig en lekker makkelijk

Lekker thuis op je gemak, uitstekende service en een perfecte uitleg hoe makkelijk wil je het hebben ik ben zeer tevreden over thuisvaccinatie.

Rick is geweest hele rustige aardige jongen! Hij heeft het top gedaan!

makkelijk en overzichtelijk

Vorig jaar mijn injecties gekregen, die ik nodig had voor BALI. Geen gedoe verder, mijn nota ging direct naar mijn verzekering. Helemaal verrast dat ik een mail kreeg over een vervolg injectie. Zeer service en klantvriendelijk gericht .

Goede voorlichting en super service

Ontzettende aardige vriendelijke dokter. Hele goede voorlichting en meedenken met mijn situatie, aangezien ik een complexe gezondheid-situatie heb.

Goede voorlichting en volgens afspraak

De persoonlijke benadering was zeer positief

Duidelijke uitleg

Duidelijke en zorgvuldige uitleg. Goed geholpen.

Makkelijkere kan niet

Dat je niet de deur uit hoeft is voor ons heel prettig. Mevrouw was keurig op tijd.

Uitstekend en snel geholpen

Zeer flexibel en keurig afgesproken tijdstip aangehouden

Zeer tevreden over de thuisvaccinatie.

Prettig om thuis de vaccinatie te hebben gekregen. Geen reistijd en goede persoonlijke voorlichting gekregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp