goed verlopen.

Duidelijk, snel en gemakkelijk

Het was de eerste keer, en een goede ervaring.

Fantastische service

Het is fantastisch dat ze gewoon thuiskomen en zelfs in deze coronatijd zo zorgvuldig zijn. Half uur van tevoren gebeld dat ze eraan kwam dus genoeg tijd om ook "voor te bereiden" op haar komst.

Thuisvaccinatie komt op tijd met de melding voor herhaal vaccinatie, na het maken van de afspraak word je goed op de hoogte gehouden betreffende de vaccinatie. De artsen zijn vriendelijk, beleefd en bereid je van extra informatie te voorzien. Voor mij waren het goede ervaringen, die ik ook zeker deel met anderen die ook vaccinaties nodig hebben.

Goede ervaring ,rustig aardig hygiene super

Erg makkelijk om thuis je inentingen te krijgen . Super goede ervaring

Ideaal en snel

Ideaal, je kan thuis wachten en het is zo klaar.

Top goede voorlichting en de arts was netjes

Prima service, zo gepiept

Het is makkelijk om een afspraak te maken, het is niet duurder dan bij andere organisaties en de mensen zijn heel vriendelijk.

Goede arts, administratie waardeloos

Vorig jaar tot 2x toe afspraak afgezegd, nu hadden ze voor 2 dagen achtereen dezelfde afspraak in hun systeem staan, dat kan echt beter.

Het was super geregeld en ook goed advies gekregen

Uitstekend.

Alle info was erg duidelijk. Gemaakte afspraken worden correct verwerkt.

Goede uitleg en behandeling door vriendelijk personeel

Tot 2 x personeel langs geweest, vriendelijk en professioneel gehandeld.

Prettig en comfortabel

Ik ben bang voor naalden, dus dit is een uitkomst! Goed op mijn gemak gesteld en rustige en duidelijke uitleg. Super!

Helemaal geweldig

helemaal in orde en goed op tijd

Geweldig.

Zeer goede uit leg en controle, gaf ons een veillig gevoel.

Het ging goed, alles volgens afspraak

Er is maar een foutje gemaakt. Dokter heeft d.d. 31.6. i.p.v. 30.6. in mijn vaccinatieboekje gezet. Zou het iets uitmaken? Of moet ik de datum zelf veranderen?

Op tijd, snel en vriendelijk.

zie bovenstaande

Een zeer positieve ervaring waarbij kundige artsen thuis op de door jou gekozen tijd een vacinatie

Aardige arts die op de afgesproken tijd komt en ruim de tijd nam om uitleg te geven en mee te denken over dr vervolgstappen.

Vakkundig

Aardige artsen en goed geholpen

Prima service.

Vriendelijke en deskundige arts.

Uitstekend!

Gemakkelijk, snel en efficiënt.

professioneel en empathisch

Bekwame arts, die doelgericht te werk ging en daarbij tijd voor de cliënt nam.

Kan het iedereen aanraden

Ook in de Corona tijd, gewoon helemaal goed, houden alle regels in acht. Kan het iedereen aan bevelen.

makkelijk

Goede service, makkelijk en vriendelijke arts.

Lekker makkelijk

Simpel online een afspraak maken en zelf beslissen wanneer het vaccineren uitkomt. De dag ervoor een tijdsvak via de mail ontvangen. De gemaakte afspraken zijn nagekomen. Erg fijn dat ze ook op zaterdag langskomen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp