Fijn

Thuis op een tijd die mij uitkomt mijn vaccinatie gehad. Perfect.

Goede ervaring. Goede voorlichting.

Doeltreffend

Snel en makkelijk

Makkelijk en snel geregeld.

Makkelijk vooral omdat het in het weekeind mogelijk is zonder extra kosten. Perfect op tijd en vriendelijke arts.

Prima en snelle service aan huis!

Goede uitleg en goed geregeld

Zeker voor kids fijn om in hun eigen thuis-omgeving gevaccineerd te worden

Arts bam de tijd om naar onze situatie te luisteren en heeft goed toegelicht wat en in welke volgorde hij ging doen. Hij heeft duidelijk advies gegeven op vragen die bij ons leefden.

Super makkelijk

Heb via de website van Thuisvaccinatie een afspraak gemaakt. Kon gemakkelijk een datum kiezen en met inachtneming van de Corona regels een prik gehad en een stempel in mijn vaccinatieboekje. Factuur kwam een paar dagen later via email en die kon ik volledig declareren bij mijn verzekeraar.

Duidelijk no nonsense

Fijne ervaring met thuisvaccinatie. Ondanks prikangst een positieve ervaring. Wensen werden meegenomen (eerst prikken en dan verdere uitleg). Duidelijke uitleg.

Makkelijk en snel

goed en duidelijk advies. Makkelijk dat de arts thuis kan komen.

Makkelijk online te regelen, kundige arts die de kinderen makkelijk gerust stelde.

Prima! Makkelijk te regelen, kundige arts

Prima!

Was erg prettig. Werkte goed en volgens corona maatregelen

Super goed geholpen en fijn dat het ook in het weekend mogelijk is.

Heel goed geholpen. Fijn dat het in het weekend mogelijk was.

Geen pijn na afloop.

Uitstekend geregeld!

Alles prima

S U P E R

Alles fantastisch geregeld. Afspraken punctueel nagekomen. In een woord : Zie boven.

prima geregeld

echt prettig

Makkelijk afspraak kunnen regelen via internet. De afspraak kwam iets vroeger maar werd vooraf netjes over gebeld of dat uitkwam. Fijn dat men bij je thuis komt. Dat is echt heel handig. Goede uitleg.

Heel goed

Goed en netjes omgegaan met de corona maatregelen.

Alles is netjes volgens de richtlijnen en afspraken afgehandeld.

Ideaal

Ideaal, dat ze thuis komen.

Goed gedaan

Hij is vriendelijk en heeft goed gedaan

Op tijd, voorlichting goed, uitvoering goed, alle regels in acht nemend, evt vervolgafspraak gelijk besproken en gepland.

Top service, vriendelijke mensen

Goede duidelijke service. Ook in coronatijd

Erg makkelijk dat ze aan huis komen en dat het buiten kantooruren kan.

Prima geregeld, zowel met de arts, het telefonisch contact en email contact.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp