Precies op tijd, vlot en professioneel afgewikkeld

Hartstikke goed geregeld

Ben heel goed geholpen,duidelijke mails ,en fijn dat t thuis kon

Geweldig dat dit kan!

Keurig op tijd, geprikt en weer weg. Ongelooflijk dat dit kan. Wat eer service!

De arts was vriendelijk en goed afgestemd op client

De arts was vriendelijk en goed afgestemd op client

Beter konden we het niet treffen

deskundig personeel,duidelijke uitleg en een foutje in de uitleg wordt meteen hersteld.

Professioneel, snel en prettig

De arts was sociaal, gaf goede instructies, werkte schoon en was snel met het werk

Uitstekende service en vakkundige artsen

Inmiddels twee keer een arts thuis gehad en beide keren is mij dat heel goed bevallen. Goede en duidelijke uitleg gehad over de vaccinaties. Beide keren prikten ze direct goed. Vriendelijk en erg netjes. Ik heb direct weer een afspraak ingepland voor de herhaalvaccinatie over een aantal maanden.

Goede service!!

Goede uitleg, snel plek voor een consult. Ideaal dat ze aan huis komen.

keurig op tijd , handig thuis - je hoeft niet naar een ziekenhuis

duidelijk uitgelegd fijn dat documentatie en vaccinaties ook opgeslagen staan ....voor zaken die je vaak maar 1 x in de zoveel jaar gebruikt (en je normaal gesproken niet meer weet te herinneren of je bijv. mazelen hebt gehad en geprikt bent tegen DTP enz....

Top!

Snel geregeld. Afspraak op een tijd die mij uit komt. Vreidnelijke medewerkers.

Vlot en duidelijk geholpen.

Netjes en lekker snel

Prima dame. Lekker snel en keurig gegaan. Wel daardoor Heel professioneel en strak. En niet extra attent of vriendelijk tegen mijn 2 jaar oud die doodsbang was.

Super dat dit in eigen huis kan

Goede voorlichting, op het gemak stellen van de kinderen. Super geprikt. Kinderen vertelden weinig tot niks van de prik te hebben gevoelt.

Professioneel en goede uitleg

Werd goed en vriendelijk geholpen

Prettige service: eigen tijd en datum bepalen. Wat wil je nog mweer.

zeer tevreden!

door corona was de afspraak geannuleerd. Hebben contact opgenomen zodra er weer een afspraak kon gemaakt worden. Waren er op de afgesproken tijd

De arts was erg vriendelijk en alles werd duidelijk uitgelegd

Ik kreeg gisteren drie vaccinaties. Alles werd van te voren duidelijk uitgelegd. De arts was erg geduldig en vriendelijk. Dus ik voelde mij erg op mijn gemak.

Alles keurig op tijd gedaan

Goed werk gedaan, zeker nu in de corona tijd heel zorgvuldig te werk gegaan.

uitstekend

prima voorzorgsmaatregelen en acties snelle service fijn dat dit aan huis kan

Was helemaal top

Super service

Goede service en super snel weer uit te deur

Geweldig!

In je eigen omgeving, vakkundig en snel! Makkelijker kunnen ze het niet maken!

Prettig en in eigen omgeving thuisvaccinatie

Prettig gesprek, goed uitgevoerde handelingen en groot voordeel, geen wachtkamer, maar in eigen huis.

Ik ben goed geholpen

We hadden de zelfde man als de keer daarvoor, hij herkende ons ook dus dat was leuk. Voor de rest stelde hij zich op je gemak.

Soepel

Prettige manier van werken en duidelijke informatie verstrekking.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp