Zeer professioneel, zeer veel gemak.

Heerlijk als je gewoon thuis kunt blijven en op het moment dat het jou uitkomt een afspraak kunt plannen. Ook de digitale ondersteuning is super.

Ideaal

Afspraak maken gaat makkelijk en snel, zelfs n het weekend en je hoeft ee de deur niet voor uit. Medewerksters zijn erg vriendelijk.

Top service!!

Top service aan huis. Ik zou het aan iedereen aanraden en helemaal met kinderen is het GEWELDIG!!

Prima!

Een vaccinatie is makkelijk in te plannen. De arts komt aan huis en geeft kundig advies. Een avond van te voren komt het tijdvak waarin de arts te verwachten is, prettig voor je eigen planning.

Snelle en goede service

Vriendelijk en punctueel personeel.

Fijn thuis vaccineren door kundige mensen

Kundige mensen Thuis op afspraak is heel fijn Makkelijk geregeld Keurig binnen tijdsblok

Snel en efficiënt

Arts kwam wat later doordat planning er een zooitje van had gemaakt, werd wel op tijd gebeld door de arts zodat we niet voor niks zaten te wachten. Bezoek arts was kort maar krachtig, we hadden alle informatie al omdat het onze laatste booster prik was.

Quick and Comfortable

I well informed about the vaccines I need. Also the possible risk that I may have if I don't get vaccinated. The lady was very nice and made mr feel comfortable even if im afraid of needles.

netjes op tijd. Was prima!

Uitstekende service

Uitstekende service, op afspraak

Goed op tijd

Op tijd. De arts was vriendelijk en gaf de nodige informatie

Snel en vriendelijk!

Verwachte aankomsttijd was 1 dag van te voren netjes per e-mail gecommuniceerd. Aankomst tijd was ook in de verwachte tijdsblok zoals gecommuniceerd. Mevrouw was erg vriendelijk en deed snel maar efficiënt haar werk. Bruikbaar advies gekregen en gelijk een afspraak kunnen maken voor mijn vervolg vaccinatie. Zeker pluspunten voor de mogelijkheid in het weekend een afspraak te kunnen plannen.

Prettig

Handig. Je hoef niet te stressen voor een afspraak. En iedereen is in 1x geholpen

Aardige arts, goede service

Arts kwam op afgesproken tijd, was herhaling vaccinatie. Tijd genomen om vragen te beantwoorden. Goed aan de hygiënische maatregelen gehouden. Waren blij dat wij drie het thuis konden laten doen op een tijd die ons uitkomt

Prima verzorging van de herhalingsvaccinatie

Kundig advies en toediening van de vaccinatie. Aanrader om het zo thuis te laten doen, zeker in tijden van social distancing.

Goed service en vriendelijke

Je hoeft de deur niet uit De kosten zijn niet hoger dan bij een andere arts. Ik vind het ideaal.

goed bevallen, is aan te bevelen

Na 2 x afzeggen (door Corona) is het uiteindelijk prima in orde gekomen. Aardige en kundige arts.

Gewoon

De maatregeing van corona merk je maar zij zo fijn dat zo snel kon

Perfect geregeld

Erg fijn dat het gewoon thuis kan

prettig geholpen

mevrouw belde nog van te voren of we allemaal nog klachtenvrij waren: heel netjes. Ze heeft voor ons opgezocht waar we naar toe gingen op vakantie en aangegeven wat voor muggen/ziektes daar voor komen. Heel attent. het prikken gebeurde heel vakkundig en snel. Geen centje pijn (letterlijk) Prima ervaring.

Fantastisch

Een fijn en snel consult door Dokter van Dam!

Prettig vlot en kindvriendelijk

Fijn dat het dezelfde man was als de vorige keer.

Zeer goed, aardige verpleegkundige, niks op aan te merken.

Zeer aardige verpleegkundige, was mooi op tijd, en prikte zeer nauwkeurig.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp