Positief.

Je krijgt uitgebreide informatie.

Slechte communicatie/ onduidelijkheid mbt regels

*ik vroeg om een recept wat ik bij de vorige organisatie altijd extra kreeg ivm ziektebeeld. Werd gegeven maar later bleek dat ik het uitschrijven van het recept moest betalen (€10,00) Had ik dit geweten had ik dit aan mijn huisarts of behandelend arts gevraagd. * medicatie die je gebruikt wordt geleverd via een apotheek van Thuisvacinatie. Later blijkt deze medicatie niet te zijn doorgegeven aan mijn apotheek, die normaliter het overzicht houdt op alles wat ik helaas moet slikken. Dit gaf verwarring bij nieuwe medicatie verstrekking. * ik hoop nog altijd dat mijn zorgverzekering ooit weer terug gaat naar de GGD.

Snel, efficient en makkelijk.

Snel, efficient en makkelijk.

keurig behandeld en op afgesproken tijdstip

Voor gelicht wat de medicatie inhield, vervolgens ingeënt Geen last van ondervonden..

Relaxed

De Thuisvaccinatie was niet thuis maar in een gebouw op het industrieterrein in de buurt: heel relaxed. Wij moesten ons met z'n 3 laten vaccineren, ruime tijden om uit te kiezen, werden door een oud- huisarts behandeld. Het invullen van het formulier voor 3 personen met wat je in het verleden voor bent gevaccineerd is wel ff iets waar je voor moet gaan zitten.

Makkelijk en snel geregeld

Ik naar een locatie bij mij in de buurt geweest en kon makkelijk een tijd kiezen. De medewerker was heel erg vriendelijk en dacht ook mee ivm risico’s van mijn vakantieland.

Super gemakkelijk

Snel, goed, vertrouwd Goed advies

Duidelijkheid en gemak

Het gemak en de kennis van zaken is voor mijn een reden om voor thuis vaccinatie te gaan

Top geen opmerkingen goed geregeld!

Voor herhaling vatbaar!

Niet zo goed

Niet tevreden

Prima, prettig consult met verstand van zaken

Vaccinaties die nodig zijn, maar kritisch, dus niet nog extra

Prima gegaan en uitstekend voorgelicht

Geen opmerkingen voor de rest

Uitstekend!!!

Alles netjes uitgelegd.

Snel geholpen

Een prettige sfeer

keurig geregeld

mooi dat de afspraak op vrijdagavond mogelijk was

Uitstekende service

Prima informatie zowel digitaal als persoonlijk. Medicatie keurig thuis bezorgd.

Heel goed geholpen met de nodige tips

Zie hierboven

Super!

Ik ben prettig ontvangen, goed geholpen en ze namen de tijd om uitleg en advies te geven.

Heel snel gedaan

Priklocatie was goed bereikbaar en alles duidelijk aangegeven.

De mevrouw die ons hielp was vreselijk onsympathiek

Voor onze reis naar Costa Rica moesten we ons laten inenten. Mijn dochter van 11 jaar met vreselijke prikangst moest er ook aan geloven. Na veel onderzoek en overleg besloten we via thuis vaccinatie wel op locatie de prikken te gaan halen. De mevrouw die ons hielp was vreselijk kortaf, afstandelijk en onsympathiek. Wat niet hielp waardoor onze dochter in een paniekaanval terecht kwam. We voelden ons alle 3 zeker niet fijn en professioneel hierbij geholpen. Het was echt een hele slechte en stressvolle ervaing, ik kom niet meer terug!

Snelle afspraak en duidelijke info.

Voor eventuele herhaling vatbaar.

Zeer prettig contact

Snelle service, vriendelijk en professioneel!

Prima advies

Prima advies

Prima gegaan

Alles is prima gegaan,

Toppie

Heel vriendelijk geholpen En aandacht voor de mens

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp