Heel goed!!

Het was weer allemaal goed geregeld! Het ging allemaal vlot en geen problemen! Arts was ruim op tijd bij mij.

Prima.... volgens afspraak en met duidelijke aanvullende informatie

Prima.... volgens afspraak en met duidelijke aanvullende informatie

Goed geregeld!

Zeer duidelijk wordt alles uitgelegd en hygiënisch behandeld.

Goede duidelijk vriendelijke uitleg

Ik heb als positief ervaren, de arts die mij geholpen was gaf goed en duidelijk uitleg. Verder heb ik de injectie zelf als zeer prettig ervaren, niks van gevoel.

Perfect verlopen

Zie hierboven

Geweldig lekker thuis

Duidelijkheid ,de dokter geeft goede informatie en de kosten van de behandelingen

Lekker relaxed

Erg prettig om thuis gevaccineerd te worden.

Duidelijk, professioneel en vriendelijk.

Echt een super aardige arts die ons goed heeft geïnformeerd over de eventuele ziektes die wij kunnen oplopen tijdens onze vakantie.

Een vriendelijke arts die duidelijk uitleg gaf en antwoord op vragen.

Ideaal

Ze komen thuis langs op elk gewenst moment! Makkelijker kan het niet.

Snel, vriendelijk en duidelijk

Prima, netjes op tijd, goede uitleg, hygiene correct

De arts was keurig op tijd, waste handen, voorbereiding netjes, vroeg even nog naar de vorige ervaring cq bijwerkingen. Hield netjes afstand, ruimte haar afval netjes op. Dus in 1 woord. prima en aan te raden.

perfect geregeld

perfect geregeld

Ontspannen

Ontspannen manier van vaccineren. Blijven wel prijzige prikjes....

Super service!

ideale service! Duidelijke website en communicatie. Een professioneel reisadvies wordt voor je ongesteld en er is genoeg keuze qua data/tijd van de afspraak. Nette medewerker die duidelijk alles uitlegd. Ik zal zeker weer gebruk maken van de service mocht het nodig zijn! Dankjewel!

Snel en goed

Tevreden netjes

Keurig op tijd. Voldoende tijd voor vragen en informatie. Reserveren via internet is snel en eenvoudig. Vooral het persoonlijk gemak van het thuisprikken.

Prima informatie gekregen over de reis, inentingen en pillen.

Snel en goed

Omdat ik een herhaling nodig had, was het binnen 5 minuten gedaan. Snel en efficiënt

Professioneel, efficiënt en goed te combineren met thuiswerken.

Makkelijk via internet een afspraak maken. Goed te combineren met thuiswerken. Vakkundig geholpen. Wegens Covid-19 via een tablet gegevens hygiënisch verwerkt.

Vriendelijk en snel geholpen

ik had een tijdsblok gekregen van 19:00-21:00, rond kwart voor 8 stond een vriendelijke arts voor m'n deur die me snel geholpen heeft.

Aardige arts legde alles goed uit en kregen duidelijk antwoord en advies op vragen. Tweede keer dat we via thuisvaccinatie geprikt werden.

Superhandig na werktijd

Op tijd en snel

netjes en op tijd

meneer was netjes op tijd, verder niks aan toe te voegen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp