zeer vriendelijk en goed geholpen

zeer tevreden

Prettige ervaring!

In mijn eigen huis. Top, ik hoef er dus alleen maar Voor thuis te blijven

Op tijd, voorkomend, snel, vakkundig.

De arts arriveerde op tijd, was voorkomend, en handelde de inenting vakkundig en snel af.

Gewoon goed en snel geregeld

Zie hierboven

Snel geregeld

Superhandig dat je thuis kan laten vaccineren, alles snel geregeld!

Toppie

Geen problemen Geen oponthoud Toppie

Internet erg moeilijk en niet makkelijk

Ik ben slechthorend . Ik heb probeer via internet over jullie bedrijft . Erg onduidelijk voor mij . En ook niet makkelijk . Daarom heb ik klantenservice gebeld wat mijn probleem was . Verder was wel goed gegaan

Super en makkelijk ! Vriendelijk ook

Zie boven

Heel fijn en snel!

Fijne arts en snel geregeld

Heel goede uitleg

Heel deskundige uitleg

Makkelijk en snel online een afspraak maken. Voor kind erg fijn dat de inenting thuis, in eigen vertrouwde omgeving plaats mag vinden. Maakt het minder spannend en kind is sneller getroost dan na de inentingen bij het CJG.

Goed advies, vakkundig en vriendelijk

Prima manier om vaccinaties te krijgen

Zeer makkelijk en betrouwbaar

Uitstekende ervaring!

Bijzonder goed op deze manier.. Aardige arts en snel gebeurd..

Vakkundige vaccinatie met aandacht voor de cliënt.

Ik was vooral blij met het feit dat goed nagegaan werd of mijn medicijngebruik samenging met de vaccinaties.

Perfect!!

zelf een afspraak kunnen maken en heerlijk thuis.Top

Fijne, ervaren arts!!

Aangezien ik een naaldenfobie heb, was het erg fijn dat deze arts erg ervaren was. Voor ik het wist zat de vaccinatie er in, zonder stress voor mij. Heel fijn!!

super goed

het vaccinatie aanvraag gaat makkelijk en de afhandeling is super goed ook wat betreft de afspraken een dikke 10

vriendelijk, duidelijk en efficient

Vlotte afhandeling! alleen jammer van dat foeilelijke gebouw in Hoofddorp

Thuis

Goed geregeld

Snel en goed

Was snel klaar, Leuke arts. Geen last van prik gehad. Zelfs mijn zoontje die bang is voor prikken ging hij goed mee om en was zo klaar. Dus gewoon top.

De artsen van Thuisvaccinatie zijn vakkundig goed in wat ze moeten doen. Meerdere afspraken gehad en altijd goed geholpen en behandeld. Ik raad de hulp via Thuisvaccinatie ten zeerste aan!

Fantastisch

zeer makkelijk En goede voorbereiding Ik kan het aanraden Tijdstip hoor je een half uur van tevoren

Goede uitleg en snelle afhandeling en meedenkend!

Ik kan het anderen aanbevelen de vaccinatie door thuisvaccinatie uit te laten voeren. De klantenservice en de behandelend arts zijn behulpzaam, vriendelijk en denken mee met de patiënt. Uitstekende ervaring.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp