hele goede service en voorlichting en snelle dienstverlening

Ik ben goed en volledig geïnformeerd en kon op korte termijn een afspraak inplannen voor de thuisvaccinatie. Ik ben zeer tevreden over de algeheel goede service.

Vlotte behandeling en voorlichting

Gemak, behandeling op locatie of bij jezelf thuis.

Snel een afspraak kunnen maken

Via mijn zorgverzekering deze vaccinatie kunnen indienen.

Heel goede service. Vriendelijke arts!!!

Goed geholpen en voorgelicht.

Goed gesprek over het doel en werking van de vaccinaties.

Snel, Duidelijk, Professioneel.

Prima service!

Prima advies en flexibel bij het maken van een afspraak.

Op korte termijn bleek het alleen bij thuis vaccinatie mogelijk de noodzakelijke vaccinatie te krijgen. Dat is keurig afgehandeld met daarbij een uitstekend advies.

Volgens protocol behandeld.

Goed advies. Fijne beschikbaarheid

Ik kon snel terecht en kreeg een goed advies voor mijn reis. Er wordt mee gedacht met wat wel of niet nodig is en de prijzen zijn prima.

Kundige, aardige arts

Geen wachttijd, Kundige, aardige arts

Goed en kundig advies.

Prima, op locatie

Het was niet thuis vaccineren, maar op n locatie. Daar prima geholpen. Vriendelijk, en deskundig. Even praatje maken, doorvragen en goed advies.

Prikken goed, maar misleidende tekst qua vergoeding verzekering

We zijn netjes behandeld en voorlichting gekregen. Maar misleidend op de site is mbt zorgverzekeraar en vergoeding: "Thuisvaccinatie.nl is een LCR-geregistreerd vaccinatiecentrum en derhalve zijn we opgenomen in de vergoedingenlijst van de zorgverzekeraars" Door deze zin ben ik er vanuit gegaan dat de vaccinatie vergoed werd, wat uiteindelijk dus niet het geval bleek te zijn waardoor ik alle kosten zelf moest betalen.

Redelijk

Ik vind het jammer dat er zo weinig plaatsen zijn waar je naartoe kunt ( een arts thuis laten komen vind ik toch vrij duur). Waarom geen vaccinatieplaats in bijvoorbeeld Venlo? Verder vind ik hun werkwijze wel superfijn en de mensen zijn ook vriendelijk en hulp bereid.

Accuraat, rustig en met humor

Het is zo snel en makkelijk geregeld en ze zijn super professioneel en super aardig. Alles wordt goed uitgelegd.

perfect geregeld!

Kon redelijk in de buurt terecht en vooral erg snel in te plannen. Prettig verlopen allemaal

Goed geregeld

Verliep glad , ben in Ridderkerk geweest

Prima advies en deskundig geholpen.

Prima advies en deskundig geholpen.

Makkelijk om een afspraak te maken. We werden op de afgeproken tijd geholpen. Vriendelijk personeel.

Correct en goed bereikbaar.

De afspraak was gauw gemaakt en toen op het laatst er iemand ziek werd kwamen jullie met een passende oplossing.

Het ia makkelijk, je kan kiezen thuis of op locatie

Je krijgt advies en vervolgens de vaccinaties die je nodig hebt voor een reis.

Professioneel

Afspraak was snel en makkelijk gemaakt. De verpleegkundige gaf me naast de vaccinatie, nog heel veel goede tips mee.

Positief.

Je krijgt uitgebreide informatie.

Slechte communicatie/ onduidelijkheid mbt regels

*ik vroeg om een recept wat ik bij de vorige organisatie altijd extra kreeg ivm ziektebeeld. Werd gegeven maar later bleek dat ik het uitschrijven van het recept moest betalen (€10,00) Had ik dit geweten had ik dit aan mijn huisarts of behandelend arts gevraagd. * medicatie die je gebruikt wordt geleverd via een apotheek van Thuisvacinatie. Later blijkt deze medicatie niet te zijn doorgegeven aan mijn apotheek, die normaliter het overzicht houdt op alles wat ik helaas moet slikken. Dit gaf verwarring bij nieuwe medicatie verstrekking. * ik hoop nog altijd dat mijn zorgverzekering ooit weer terug gaat naar de GGD.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp