Vriendelijk, duidelijk en snel geholpen.

Prettige en duidelijke communicatie en snel behandeld.

Heel fijn!

Een stuk vertrouwen was aanwezig, fijn en prettig gesprek en binnen komen, Leg goed uit. info is helder geweest,

Vakkundig en efficient

Wij kunnen een thuis vaccinatie van harte aanbevelen. Voor een adequate inenting en de benodigde informatie hoef je zelf niet op pad

Goed. Efficiënt en netjes.

Aardige dame die deed waarvoor ze kwam en alles netjes uitlegde.

Heel goed geholpen

Goeie behandeling

Geweldig!

Ik ben er zo blij mee dat het op deze manier kon.

Ik heb thuisvaccinatie als kundig en prettig ervaren

Heel aardig persoon en kundige prikker

Ideaal dat deze vaccinaties thuis gegeven kunnen worden, op een tijdstip dat ons prima past.

Snel, gemakkelijk en vriendelijk

Kon snel een afspraak plannen. Arts kwam op tijd en was kundig. Ideaal!

Vriendelijk

Was aangenaam

Prima en verzorgd geregeld.

Zorgvuldig onze vaccinaties verzorgd en uitgelegd.

Netjes en duidelijk contact.

Prima, rustig en duidelijk! Nauwelijks last gehad van de prikken.

Precies op tijd, keurig aan de covid richtlijnen gehouden, prima

Goede ervaring, geen op of aanmerkingen

Duidelijke uitleg + goede service

Vriendelijke man, kennis van zaken. Fijne dubbelcheck bij vragen. Snelle handeling en erg lief voor ons zoontje van anderhalf.

Makkelijk

Snel en makkelijk .

Goed geregeld

Alles is heel goed vooraf gecommuniceerd dus het was een kwestie van binnen komen, handen wassen en het prikje zetten. Stempeltjes in het paspoort en “ tekenen” met 3 cijfers van je sofienr, prima geregeld.

Goed.

Ging erg snel en goed, een goeie ervaring met Thuisvaccinatie dus.

Geweldige professionele service!

Zeer professioneel en fijn dat het aan huis is!

Vakkundig en corobaregels inachtnemend

Degene van thuisvaccinatie was op tijd. Wist waar hij over sprak. Netjes en vakkundig en heeft gewerkt volgens corona protocol.

Net als de 1e keer niets negatiefs te vermelden.

super

herhalingsvaccin, dezelfde arts als de 1ste keer, erg prettig, zo gepiept en vakkundig

Prima!

Behalve dat meneer 5 minuten voor de eindtijd kwam, waardoor ik 4 uur heb gewacht, was het bezoek bijzonder vriendelijk. Voldoende informatie en pijnloos prikje.

Altijd erg fijne service!

Snelle afhandeling van email, en fijne service aan huis

Geen antwoord op mijn reactie op het vragen formulier en maling aan personeel.

Ik heb een reactie gegeven dat ik het vreemd vond dat volg mij maar 1 datum kom worden ingevuld bij een DTP vaccinatie hierop heb ik geen antwoord terug ontvangen. Verder is mij opgevallen dat de arts die de vaccinatie thuis gaf gen mondkapjes droeg, jullie beleid komt erop neer dat je maling hebt aan je personeel. Nou kan jij je wel verschuilen achter het RIVM, maar die vonden het dacht ik ook niet nodig om mensen in de thuiszorg, verpleeghulpen enzo in het begin te beschermen. Denk zelf na jullie sturen je personeel onbeschermd naar mensen in een Afgesloten ruimte, de besmetting kan van 2 kanten komen. 1 DTP injectie kost hier € 29,50, in Thailand waren we op een spoedgevallen post, omgerekend totaal € 2,20 kwijt voor deze vaccinatie, dan kan er hier ook wel 20 eurocent af voor kosten van mondkapjes aan het personeel. Jullie vragen om een beoordeling over thuisvaccinatie vandaar deze opmerkingen. Op de mevrouw die hier voor de vaccinatie was, geen enkele commentaar, zijn is vriendelijk en de behandeling was correct.

Duidelijke uitleg gekregen alleen was ik als wijkverpleegkundige erg verbaasd over het feit dat er geen veilige naalden worden gebruikt!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp