Goede ervaring

Keurig op tijd, aardige arts.

Makkelijk, snel en overzichtelijk

Afspraak is zo gemaakt. Keuze voor thuisvaccinatie gemaakt, omdat we veel tramalant ondervonden met lokale vaccinatie posten. Aanrader, om het op deze manier te doen.

Prima geregeld!

Goed geregeld!!

Snel en gemakkelijk! Prima service!

Makkelijk en goed geregeld

Prettig dat men aan huis komt

Professionele klantvriendelijk

Zowel bij de eerste als nu ook bij de herhalingsvaccinatie, zeer prettige ervaring gehad. Arts is goed op de hoogte en geeft heldere en duidelijke uitleg. Handig zelf te plannen afspraak via de site, arts kwam volgens afspraak. Dus zeer tevreden

Snelle afhandeling, makkelijk dat het thuis kan

Snelle afhandeling, makkelijk dat het thuis kan

Goede service, vriendelijk en snel geregeld!

Omdat ik niet zeker was over een vaccinatie telefonisch contact gehad met Thuisvaccinatie.nl. De desbetreffende contactpersoon heeft mij uitstekend geholpen en mij snel van de juiste informatie voorzien. Een afspraak maken gaat makkelijk via de digitale omgeving en was zo gebeurd. Eenmaal ingepland krijg je een aparte mail een dag van tevoren met een tijdspan van 2 uur over de verwachte aankomst van de arts. De arts kwam netjes binnen dit tijdsbestek en heeft de afspraak vriendelijk, netjes en vrolijk doorlopen. Ook COVID maatregelen worden netjes en punctueel in acht genomen. Ik kan niks anders zeggen dan super service!

Mooi op tijd, uitstekende service

Weer prima

Prima, aardig, deskundig

Heel vriendelijke dames.

Werd netjes alles uitgelegd en professioneel uitgevoerd. Dankjewel voor.

Luxe

Prima geholpen, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren

Goede ontvangst en prima behandeling.

Prima service aan huis.

Prima service aan huis ook tijdens Corona periode

Kundige arts en duidelijke uitleg

Planning van het tijdstip had beter gekund. Arts was er na het afgesproken tijdsblok. Hij heeft wel gebeld dat hij later zou zijn.

Goed en snel geregeld

Goed te vinden op internet Schoon en goed geregeld

Prima geregeld

Prettige verpleegkundige en mooi dat het zo thuis kan! Erg tevreden

professioneel en duidelijk

afspraak netjes nagekomen en duidelijke antwoorden op vragen. website is ook makkelijk te bedienen. medewerker was beleefd en netjes.

Probleemloos de afspraken maken, de opvolging daarna is perfect - alles klopt + heldere uitleg en adviezen.

Prettige ervaring

Aardige mensen en prima geholpen

Vriendelijke medewerker en goed in zijn werk

Heel snel en goed geholpen !

Goede service, fijne ervaring

Werkt heel ontspannend om de vaccinatie te te krijgen.

Super leuke, sociale en aardige medewerker

Hield zich prima aan de corona regels. Heel leuk en sociaal. Hele fijne ervaring

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp