snel en goed

Fijne mevrouw en erg snel

Goede service! Afspaakt verloopt professioneel

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen

Correct en vlug geregeld

Vlug en correct geregeld

Efficient, vriendelijk

Prettige afwikkeling,

Goed geregeld, duidelijke uitleg en kost weinig tijd.

Alles online te regelen, datum voor afspraak zelf bepalen. Tijdens de afspraak duidelijke uitleg, werken netjes en volgens de regels. Kost niet veel tijd.

Snel en volledig

Je kunt Snel een afspraak te maken waarbij je op de hoogte wordt gehouden van het tijdslot. De afgelopen twee keer precies op tijd. Verder een vriendelijke, keurige en vlotte afhandeling van zaken.

Professioneel en vriendelijk.

Zeer vriendelijke arts. Professioneel en op fijne manier ondanks deze Corona tijd. Zeker aan te bevelen.

Heel gemakkelijk je hoeft de deur er niet voor uit

Snel geholpen door vriendelijke mensen.

Snel geholpen door vriendelijke mensen. Kritiekpuntjes: we kwamen op de fiets, en konden geen goed fietsenrek op de locatie ontdekken. En heel goedkoop is het ook niet.

Ik ben zeer tevreden

Erg fijn dat dit mogelijk is. Er kwam een vriendelijke arts die mij tijdens de vaccinaties erg veel informatie heeft gegeven.

Niets op aan te merken.

Fijn dat je zelf een datum en tijdblok kan kiezen, waardoor mijn man geen vrij hoefde te nemen. Ze was keurig optijd. Arts was heel netjes.Kinderen werden even niet lekker, maar dat werd heel correct opgepakt. Mocht ik nog een keer een vaccinatie nodig hebben dan zeker bij thuisvaccinatie.

Kort maar krachtig, aardige vrouw en duidelijke informatie.

Gewoon goed geregeld. Mevrouw belde keurig met de vraag of ze iets eerder kon komen, was uiteraard geen probleem. Na wat uitleg te hebben gegeven kreeg ik de enting en voor ik er erg in had was het voorbij en ging ze weer weg.

Netjes vlot en correct

De uitslag was de volgende dag in de ochtend al binnen wat zeer prettig was.

Fijne ervaring

Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg.

Adekwaat en deskundig

Adekwaat en deskundig

Prima service!

Bedankt voor de veilige en vriendelijke manier van werken avn uw beide artsen. I Ik zal uw organisatie van harte aanbevelen bij mijn kennissen en vrienden. Met vr groet Mw. M.G.Meyer de Geus

Perfect!

Goed geregeld, mooi op tijd, vriendelijke medewerker.

Keurig op tijd. Prettige vaccinatie medewerker

Website is een drama met terugkoppelingen en slechte info!

Een afspraak maken via de site voor 2 personen uit één familie is niet duidelijk of je krijgt geen bevestiging voor de 2e persoon dus moet je een mail sturen of men je terugbelt want de telefoon nemen ze niet op! Ik wilden 1 dag voor mijn vertrek naar Duitsland om 9.05 uur een afspraak maken. Middels de terugbel actie op mijn vraag of de tweede persoon ook een afspraak had door een vriendelijke dame vroeg ik haar of ik dan wel de bevestiging dat ik Covid 19 vrij ben ontvang voordat ik de volgende dag om 9.15 uur de lucht in ga naar Munchen. We konden maar beter het zekere voor het onzekere nemen en een dag eerder plannen besloten wij samen. Dus ik ben op woensdagochtend om 9.05 getest dus staat er op de vrijwaring dat ik Covid 19 vrij ben met het tijdstip van de test 9.05 uur. Ik land vrijdagochtend om 10.10 in Munchen en sta om 10.30 uur bij de douane die mijn Covid 19 vrijwaardingsbewijs bekijkt en zegt dat deze niet meer geldig is omdat de 48 uur zijn verstreken!!! Na een flinke vertraging daar heb ik diverse gesprekken gevoerd met de Politie en het Covid 19 team om het uit te leggen maar men was standvastig en bood mij en mijn zoon een nieuwe test aan omdat wij gelijk in Munchen in een nieuw gekochte auto zouden stappen en direct terug naar Nederland zouden rijden!! Vanmorgen kregen wij van deze test een mail met de uitslag en die was gelukkig negatief dus hoefden wij ons niet meer te melden. Dus de test is goed maar de informatie mag wel geüpdatet worden en per persoon besproken worden wanneer men de uitslag ontvangt en vertrekt als men naar het buitenland moet. De controle is niet in het vetrekkende land maar het land van aankomst is leidend. Dus als je naar Australië gaat ?? Veel succes want voor ons was het maar 1,5 uur vliegen tot aankomst!!

Prettig

Fijn om in de eigen omgeving gevaccineerd te worden, zeker voor de kinderen! Communicatie vooraf verliep prima en de arts was erg vriendelijk en nam de tijd.

Snelle service

Geen wachttijd

Fijn in eigen omgeving

Wat een verademing om onze reisvaccinatues in ons eigen huis te krijgen op een tijd die ons het best uitkwam. We hadden een heel prettige en begripvolle arts die alle tijd nam om onze angstige dochter op haar gemak te stellen.

Super service

We moesten ineens binnen 2 dagen een negatieve covid test kunnen overhandigen tijdens onze vliegreis. We konden snel een afspraak inplannen en de uitslag hebben we veel eerder binnen gekregen. Heel fijn. Hele vriendelijke medewerkers en er wordt goed gedacht aan de hygiene.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp