Vriendelijk personeel

Vriendelijk en erg behulpzaam.

Goede communicatie en zeer vriendelijke arts!

We werden goedkoop de hoogte gehouden van de regels en tijd van vaccinatie. De arts was zeer vriendelijk een meedenkend.

Prima ervaring

Prettige ervaring.

Correct en sympathiek

Uiterste vriendelijke arts. Snel en correct hebben we vaccinatie toegediend gekregen. Voldoende ruimte en gelegenheid om vragen te stellen.

Zeer goede communicatie en duidelijk en vriendelijke arts

Het aanmelden gaat heel eenvoudig. Alles is duidelijk en vriendelijke artsen. Deze keer ging het om een vervolg vaccinatie waar je aan wordt herinnerd en in de avond ook een afspraak kunt maken.

Prima behandeling, kundige testafnemer! Top!

Ik werd hartelijk ontvangen. De test is werkelijk in 2 minuten afgenomen, geen problemen van ongemak of napijn, zoals ik van tevoren vernomen had, binnen 5 minuten stond ik weer buiten, om 8 uur later de uitslag te ontvangen! Geweldig!

Snel en gemakkelijk

Een afspraak maken is eenvoudig. Je hebt ruime keuze uit dagen en tijden. Een dag voordien krijg je een nauwkeuriger tijdslot. De arts is correct, deskundig en goed geïnformeerd. De nota gaat in mijn geval rechtstreeks naar de zorgverzekeraar, ook geen omkijken naar.

Prima, prettig!

Vriendelijk en professioneel

Prettig

Snelle en makkelijke service

Geen gedoe. Gewoon thuis de vaccinatie krijgen op een dag en tijdvak naar keuze. Declaratie gaat eerst naar de zorgverzekeraar. Geen vergoeding of restant betaling gaat achteraf via een factuur. Vriendelijke arts.

gr8

gr8

Zeer positief

Fijne artsen, netjes op tijd op de afspraak, praktische onpine afspraak plannen en financiële afhandeling.

Prima verlopen

Goed en prettig

Zakelijk, kort en goed.

De test was prima maar gedaan.

Helaas heb ik geen Factuur ontvangen wat mij wel was toegezegt dat die naar mijn online account zou worden gestuurd. Op het formulier met de uitslag stond niet mijn paspoort nummer vermeld maar 2x mijn BSN nr. Voor de rest prima.

Uitstekende ervaring!

Super aardig en flexibel, ondanks dat de afspraak tot 3x toe verplaatst moest worden door verkoudheidsklachten van diverse gezinsleden.

Mooi op tijd, vriendelijke arts en vlotte afhandeling van vaccinatie.

De arts arriveerde in het per email aangegeven tijdvak, handelde vlot en gaf duidelijke extra informatie over de vaccinatie. Prima

Nee

Nee

Keurige deskundige snelle service

Keurig op tijd, met deskundige prikken en aanvullend medisch reisadvies.

Verliep goed en snel!

Werd goed ontvangen en snel geholpen.

Ik was best bang ...de verpleger was super aardig en stelde mij gerust ..uitslag binnen 24 uur.

Makkelijk en snel.

Echt aan te bevelen. Komen exact tussen de aangegeven tijd.

prima ervaring

Alles verliep soepel en op tijd. Vriendelijk personeel en zeer professioneel. Mocht er een COVID vaccinatie komen, maak ik weer graag een afspraak bij jullie !!!

Prima, snel, duidelijk, vriendelijk. Wel duur...

Prima, snel, duidelijk, vriendelijk. Wel duur...

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp