Fijne ervaring

Simpel online geregeld. De meneer was heel vriendelijk en legde duidelijk uit wat hij ging doen.

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Afspraak is goed te maken. Telefonisch goed bereikbaar en klantvriendelijk. Bezoek aan huis ook zeer klantvriendelijk en professioneel.

Straalt vertrouwen uit

Fijn om in je eigen omgeving je vaccinatie te krijgen. De arts nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Goed gevoel aan over gehouden.

Vriendelijke arts, duidelijke informatie en snel

Thuisvaccinatie is makkelijk aan te vragen en snel geregeld. De uitleg was beide keren heel duidelijk en het contact was prettig.

Duidelijke communicatie coronaproof je bepaalt een tijdvak en krijgt op dag zelf nog mail hoe laat ze er verwachten te zijn.

Fijne service aan huis

Arts kwam op de aangegeven tijd. Sympathieke vrouw die zorgvuldig haar werk deed en ook nog een goed advies gaf: maak een scan thuis van de boekjes voor het geval een boekje zoek raakt. Zo kan later toch nagegaan worden welke vaccinaties en medicijnen eerder gegeven zijn.

Is goed

Ik hoef niet te lang op te wachten thuis

Geweldig dat dit thuis kan.

Het mooie van thuisvacinatie is dat je het zo kan inplannen wanneer het jezelf uitkomt. Goede uitleg en asndacht voor de kinderen.

Vakkundig en snel.

Positieve ervaringen, snel, houdende aan de corona maatregelen.

Erg tevreden

Arts thuis ontvangen, duidelijke uitleg, vakkundig en snel!

prima!!

Fijne communicatie, snelle afhandeling, prima geholpen

Keurig netjes, snel en superhandig!

Helemaal dik in orde deze service!

Goede voorlichting

Fijn voor de kinderen dat het in hun vertrouwde omgeving kan.

Snelle COVID test gehad

Je hoeft het huis er niet voor uit, aardige dame die de vaccinatie kwam zetten en legde alles netjes uit.

Excellent

No complain

Fijne rustige man die stap voor stap ons allemaal een injectie gaf. Zo prettig dat jullie thuis komen !

Komen afspraken na en communiceren helder

Ruime keuze om een afspraak te maken. Op de dag zelf ontvang je een half uur van tevoren bericht dat ze eraan komen. Snelle en professionele medewerker

Erg prettig dat het thuis kan. Duidelijk advies

Was prettige ervaring om het zo te doen

Perfecte prik zonder pijn!

Vriendelijke mevrouw (Femke). Tweede keer nu. Wij voelden allebei niks van de prikken.

Goede informatie en engelengeduld

Zeer goed geïnformeerd over de gehele bestemming. Tevens engelengeduld omtrent iemand met prikangst , wilde niet in eerste instantie maar toch netjes 2 prikken ontvangen om de arts hem alles uitlegde en rustig omging met iemand met prikangst

Super service

Kundige arts

Netjes.

Nemen alle tijd voor je.

Prettig geregeld

*****

Snel, zeer goed georganiseerd en zeer vriendelijk geholpen

Het is heel gemakkelijk om een afspraak in te plannen. Locatie zeer goed bereikbaar met voldoende parkeerplek. Alles goed doordacht en geregeld. Ik ben fantastisch geholpen. Resultaat binnen 24 uur verkregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp