afspraak makkelijk gepland

Heel fijn geholpen, echt super!

Zeer kundig en vlot geholpen door fijne arts, duidelijke uitleg en natuurlijk fantastisch dat het aan huis wordt gedaan!

Alles volgens verwachting

Netjes, hulpzaam. Eerst telefonisch contact opgezocht. Dat ging snel in tegenstelling van Stadkluniek. De laatste nemen nooit telefoon op. De uitslag eerder dan verwacht. Goede service.

Professioneel thuis gevaccineerd

Super !!

Mevrouw van der Velde, belde netjes dat zij bijna bij mij zou arriveren voor mijn 2 vaccinaties. Het verloop en het vaccineren verliep heel soepel en pijnloos, daarna gaf mevrouw van der Velde nog erg goede uitleg. Kan niets anders zeggen, hele goede service.

was een goede ervaringen

Ik zal het aanbevelen.

goed geregeld

het ging snel en makkelijk zeker aanrader

Snel en vakundig

Mijn ervaring was zeer prettig. Snel en vakkundig geholpen. Zou het zeker aan raden.

Goede vriendelijke uitleg

Zeker tevreden

efficient en deskundig

de arts die de vaccinatie uitvoerde was keurig op tijd en werkte de procedure efficiënt en deskundig af

Snelle afspraak, prettige ervaring met arts.

Goede service en behandeling

Mensen die aan huis komen zijn zeer goed en ervaren. Nu tijdens corona virus ook respect voor de zorgpersoneel.

erg prettig

zeer tevreden met de geboden service. dank.

Superservice

Fijn dat dit in de vertrouwde omgeving van huis kan. Zeker voor de kinderen.

Geweldig...op tijd ...vriendelijk... correct

Volgende keer weer iemand van thuis vaccinatie

gewoon goed

Het is gewoon goed, duidelijke e-mails, duidelijke website, duidelijek account. fijne medewerkers op locatie en!!! telefonische goed bereikbaar en correct

Positief , vriendelijk en vakkundig

Mijn ervaring is positief , vriendelijk en vakkundig

Snel en vakkundig

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Eenvoudig te boeken en vriendelijke mensen

Op een eenvoudige manier te boeken en ook in de avonduren als het overdag niet kan. De mensen die bij je langs komen zijn erg vriendelijk en leggen alles goed uit. Nemen de tijd voor je.

Prettig en zorgvuldig

Zorgvuldig in tekst en uitleg. En ook tijd genomen. Erg prettige ervaring.

Uitermate vriendelijk, efficiënt en binnen 8 uren een Coronatestuitslag

vriendelijk, efficiënt en binnen 8 uren een coronatest uitslag