Hamdig thuis vaccineren

Hoe handigbis dit. Thuis laten vaccineren. Je wodt vlak voordat de arts komt keurig op de hoogte gebracht dat de arts on aantocht is. Zeer vriendelijke arts

Goed advies en op tijd geholpen

Er was snel een afspraak te maken. Goed advies gekregen en snel geholpen. Wij zijn op de locatie in Ridderkerk geweest. Is goed te vinden en ruime parkeergelegenheid.

De arts aan huis was vriendelijk, gaf duidelijk advies( voor mijzelf) en kreeg het voor elkaar om bij mijn dochtertje te prikken, zonder dat ze ook maar een kik af. Hij kwam dus erg rustig en ontspannen over.

Goede en duidelijke informatie gekregen.

Goed en vriendelijk geholpen, alles duidelijk uitgelegd.

prima en snel

snel online afspraak kunnen maken

prima geholpen

keurig op tijd, goed advies

Dik tevreden

Vriendelijk en alles goed uit geled

Fijne ervaring voor jongste dochter die het spannend vond

Goede uitleg gekregen en iemand die meedacht voor mijn jongste dochter. Uiteindelijk heeft zij liggend de vaccinatie gehad en totaal geen last er van gehad, heel fijn!

Fijn dat er thuis gevaccineerd kan worden!

We gingen met onze familie van 5 naar Afrika. Twee van onze dochters gingen ook nog reizen in de maanden erna dus er waren aardig wat vaccinaties nodig. Dan is het erg praktisch als dit thuis kan gebeuren. Daarbij vond 1 van de kinderen het spannend en de arts stelde haar goed op haar gemak. Ook gaf hij kundig advies over welke vaccinaties te nemen.

Goed en vriendelijk

Ik heb vorig jaar een afspraak gemaakt om te controleren of ik alle vaccinaties had en eventueel malaria tabletten nodig zou hebben. De online afspraak maken was makkelijk en snel te doen. Enige minpuntje is dat bij sommige vaccinaties waar je meerdere van nodig hebt , ik maar 1 datum kon invullen. Medewerker ter plekke was vriendelijk en wist goed waar ze het overhad. Heeft ook nog handige tips gegeven. Voor herhaling vatbaar om nogmaals langs te gaan als het nodig is.

Een aanrader

Snelle afspraak..in Hoensbroek..en gedegen en rustige uitleg..veilig op reis naar Dubai..dank!!

Goede uitleg

Snelle service

Je kan alles regelen via de website. Je geeft aan waar je naar toe gaat, vervolgens worst er naar gekeken en snel daarna ontvang je een advies. Een afspraak heb je dan al gemaakt, ideaal.

Fijne ervaring en goede zorg

Het was heel fijn om hier langs te gaan. Ik kreeg veel informatie over van alles, ook waar ik in eerste instantie niet aan dacht. Al mijn vragen waren beantwoord en ik voelde me op mijn gemak

Er is veel leed met mallaria tebleten ben niet de enige die daar doodziek van wordt

Na het innemen van twee tabletten doodziek van geworden Op genomen in het ziekenhuis bacterie in mijn bloed gevonden Die nacht vergeet ik mijn hele leven niet meer Zou zeer hoge koorts krijgen Werd klaargemaakt voor de intensiefcer Heb echter geen hoge koorts gehad middel wat ik gekregen heb Sloeg aan Echter in dat jaar 2024 waarden al in februari alweer 7 mensen geweest met dezelfde verschijnselen Er zijn tegenwoordig testen voor om uit te zoeken welke medicijnen geschikt zijn voor je Ben tot 5 maart op vakantie Vriendelijke groet Gerard Agricola +31651656372

Goed geregeld allemaal

Soms is het even zoeken van de locatie. Ik kom er niet vaak langs zullen we maar zeggen. Maar verder alles keurig geregeld en daarbij een goede uitleg er bi

Prettig

De dame die mij hielp was vriendelijk, ervaren en meedenkend.

Zeer klantonvriendelijk/bewust klant opgelicht

Zij voldeden vanaf niet aan de eisen om aangemerkt te kunnen worden als contractant van VGZ/ Iza. Ben opgelicht door thuisvaccinatie, zij waren niet meer contractant van VGZ/ Iza bij de derde vaccinatie Telefonisch waren ze onbereikbaar. Per e-mail reageerde de zeer onvriendelijke/botte boer Saida, factuur zul je toch moeten betalen..

Prima geholpen

Goed ontvangen alles geregeld kan niet beter

zeer professioneel en deskundige professionals

Na afspraak maken krijg je een email van de arts met de voorgestelde vaccinaties. Hier kan je aangeven welke je wel wilt en welke niet. Op dag van vaccineren zeer netjes uitleg gekregen en was er ruimte voor extra vragen.

Duidelijk uitleg, profesioneel servies, snel een afspraak maken.

Verkeerde informatie

Gaven op de website verkeerde informatie over in welke jaren ik bepaalde vaccinaties bij hun (!) had gehad. Op basis daarvan had ik ingepland welke prikken ik opnieuw nodig had. Tijdens het spreekuur bleek dat ik die niet nodig had, maar toen moest ik toch het consult betalen. Op zich is het zeker niet slecht, de prikken worden goed gezet, maar ga absoluut niet af op de informatie die zij verschaffen.

Geen contract met VGZ, kosten voor eigen rekening

In afwijking van 2023 geen contract met VGZ in 2024. Niet te zien op site thuis vaccinatie Op site VGZ zeer omslachtig om uit te zoeken. Het zou handig zijn als thuis vaccinatie een doorlopend contract zou hebben met verzekeraar en dat ook zou melden op website. Lijkt erop dat eea bewust niet wordt gemeld.

zeer prijzig en daardoor niet aan te raden

De ervaring an sich was positief. De medewerkers die de vaccinaties toedienden waren professioneel, prettig en uiterst correct. Hierop heb ik niets aan te merken. Ze wisten onze jonge kinderen goed op hun gemak te stellen en waren geduldig. Toch een onvoldoende rating omdat de totale kosten van deze thuisservice dusdanig hoog uitvallen bij een gezin van vijf met meerdere prikken per persoon, dat wij de volgende keer gewoon weer bij een vaccinatiepunt langsgaan.

Helemaal top

Zie boven