kan het iedereen aanbevelen

Heerlijk dat het s avonds kan want dan hoef je geen vrij te nemen van je werk

prima service , goed en snel

prima adviezen gehad. Fijn persoonlijk contact en je hoeft er niet de deur voor uit. Ook bericht vooraf met tijdsvenster van 2 uur prima geregeld.

Vriendelijk en snel

De betreffende arts was vriendelijk en de injectie was snel gezet. Geen bijzonderheden verder.

Professioneel en vriendelijk

Coronaproof gevaccineerd. Net als de 1 e keer. Kundig en snel

Gemakkelijk van huis uit

Goed advies, en gemakkelijk van om thuis gevaccineerd te worden.

Snel, adequaat en ...superfijn

Fijne service en sympathieke deskundige medewerker

Snel, goed advies en duidelijke uitleg.

Prettig en deskundig

Prettig en deskundig

Zorgvuldig. Vakbekwaam en vriendelijk.

Niets meer aan toe te voegen

Snel en makkelijk

Zie titel

Perfect! Alles netjes gedaan. Leuke, lieve medewerkers.

perfect op tijd en zeer handig dat dit thuis kan geweldig.

prima op tijd en keurig netjes de regels opgevolgd

UITSTEKEND

UITSTEKEND

Slecht geholpen

Situatie Nichtje, 14 jaar woont in het buitenland en heeft negatieve test nodig om te kunnen vliegen. Ze heeft geen BSN nummer. Op de site is niet duidelijk wat je met een persoon als deze moet doen. Gebeld en het Bsn nummer ingevoerd. Kom daarna niet verder omdat ze minder jarig is en een volwassene moet het invullen. Bij aankomst kregen we de volle lading; ik kan nu niet helpen, want nu heb ik niet de juiste gegevens van je nichtje. Je moet opnieuw inloggen en de gegevens aanpassen. Ik geef aan dat dat juist niet mogelijk is omdat ze minder jarig is. Helaas duurde het erg lang voordat de receptioniste ging zoeken naar een oplossing. Tip; pas jullie website aan voor deze doelgroep! En geef de receptioniste een cursus om te gaan met situaties waar ze niks van af weet. In plaats van aanvallen luisteren naar wat de klant te vertellen heeft en begrip tonen. Na een uur rijden was dit geen warm welkom.

Zeer prettig

Het is een beetje lastig om in te schatten welke tijd deze persoon langskomt misschien een mailtje als de vorige klant klaar is

Goed ervaren

Goed ervaren vriendelijk duidelijk

Afspraak plannen ging goed, op de dag zelf nog een smsje ontvangen met het tijdsbestek waarbinnen de arts zou komen (een tijdspanne van een halfuur), arts zelf was vriendelijk. Kortom, goed geregeld!

Een hele goede ervaring.

Prima service prettig geregeld geen enkel commentaar.

Zeer handig voor de zakenwereld.

Het was erg bevallen. De arts was heel aardig en liet me op m’n gemak voelen en het was voorbij voordat ik het wist.

Maklihk afspraak maken komen aan het huis superrrr

Keurige behandeling, goede informatie, netjes op tijd en professioneel

Prima service en goed advies

De arts is op tijd en handelt keurig. Informeren vooraf is goed. Ook afspraken maken is heel handig online zelf in te plannen. Aanrader!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp