Duidelijk, soepel, zoals het hoort

Goede en snelle service. Medewerker is klantvriendelijk.

Kundig advies, snel afspraak geregeld, lekker thuis!

Wij gaan lange tijd rondreizen met onze boot en komen dus door meerdere landen/gebieden. We kregen een deskundig advies op maat. De arts had duidelijk onze aanvraag goed bestudeerd en wist waarover ze sprak. En stoer dat ze over een wiebelig steigertje bij ons aan boord durfde te komen om ons te vaccineren.

Prettige ervaring

Vriendelijke arts die vragen met duidelijke antwoorden op vragen. Gemakkelijk in contact.

Met name het afgesproken tijdblok van aankomst arts wordt goed weergegeven op de dag zelf wat fijn is. Ook mogelijkheid voor overleg tijdens afspraak of iets echt nodig is of niet.

Gemakkelijk plannen, goed advies en vlotte arts.

Snel en correct

Snel en correct

Top geregeld!

Even tussendoor tijdens werk ingeënt door vriendelijke dame. Geen tijdverlies, ergens naar toe moeten of hoeven wachten. Raad het iedereen aan!

Snel en super correct

Super handig , snel en correct

Zeer behulpzaam

Had een afspraak gemaakt, maar toen bleek dat ik de gele koorts vaccinatie 10 dagen voordat ik naar Afrika zou gaan moest hebben, kon er direct iemand bij mij langs komen om de vaccinaties toe te dienen. Geweldige service

Zeer goed en ervaren geholpen

Prettige arts zeer goed op de hoogte duidelijke uitleg

Leuk om eens geprikt te worden door een collega en het hele proces te doorlopen. Was prima.

professionele service

Een zeer professionele aanpak. Zowel in de aanloop met goede reminders voor het invullen van de informatieformulieren als ook herinneringen aan de afspraak, om een no-show te vermijden. Tijdens de vaccinatie, niet alleen een prikje, maar ook aandacht voor alle vragen, goede informatie en nadien het aanleveren van de gevraagde informatie in de portal.

gemak

goed advies, makkelijk te plannen

Goed geregeld

Correcte dame, zeer kundig en pijnloos vaccineren

Heel fijn!

Goeie uitleg van de arts. Gaat rustig te werk en neemt netjes de tijd. Zou het zo weer via thuis vaccinatie doen!

Fijn een sms vlak voordat de arts arriveerd

Goede ervaring

De mevrouw die langs kwam was professioneel en bekwaam, goed geholpen en ze was verbaal sterk, goede ervaring en goed geholpen.

prettig

Professioneel en snel

Geweldig.

Superfijne coördinatie met een deskundige arts.

Fijn aan huis

Vooral in deze is het gemak en gevoel van veiligheid erg fijn. De arts neemt even de tijd voor een praatje en alles door te nemen. Veiligheids voorschriften Covid zijn helder en je kunt zelf de dag en tijdschema kiezen. Op de dag zelf krijg je nog een sms binnen welk halfuur de arts komt. Ik kwam uit thuisvaccinatie omdat CZ hier kortingafspraken mee heeft en de GGD waarschijnlijk nu toch niet vaccineert.

makkelijk, snel, professioneel en zorgvuldig

perfecte service, makkelijk afspraak maken en zeker nu met corona fijn dat het gewoon thuis kan

Super vriendelijke en kundige adviezen gekregen

Het was fijn om gewoon thuis mijn vaccinaties te krijgen. Goede adviezen, fijn dat de komst nog even met een appje werd doorgegeven. Voortaan voor mij de thuisvaccinatie!!!!

Goeden zorg aardig dokter goed advies ik ben zeer te vreden

Ik ben zeer tevreden goeden advies genoeg tijd besteden van het arts hij is heel aardig goden tip

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp