Handig om samen als reisgezelschap tegelijkertijd gevaccineerd te kunnen worden!

Gezien iedereen van ons reisgezelschap gevaccineerd diende te worden en wij allen met werk agenda's te maken hadden een ideale oplossing om dan een thuis vaccinatie arts te laten komen op een vooraf online kiesbaar moment! Fijn ook de berichtgeving omtrent de specifieke aankomsttijd van de arts en zelfs een SMS voor de 30 minuten waarin de arts zou arriveren. Consult was goed voorbereid en ter plaatse nog additionele aanpassing kunnen doen omdat iemand zij DTP verlopen was. Erg fijn!

Vriendelijk en goede uitleg.

Vriendelijk en goede uitleg.

Duidelijke informatie

Prima ontvangst en goede communicatie

Snel, makkelijk, behulpzaam

De arts was op tijd, gaf veel uitleg over de vaccinaties en het zetten was zo gebeurd

Vriendelijk ontvangen, alles goed uitgelegd en besproken.

Duidelijke communicatie, zeer tevreden.

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen door degene die ons thuis kwam vaccineren. Duidelijke uitleg, extra informatie, een helder verhaal. De voorafgaande communicatie met kantoor verliep ook vlotjes.

Uitgebreide en duidelijke voorlichting.

Onze hele reis en alle te bezoeken plaatsen werden besproken. Alle eventuele risico's werden uitgelegd. De noodzakelijke vaccinatie werd gezet. En dat alles voor een redelijke prijs.

Vriendelijk duidelijk en met goede afspraken

De communicatie is vanaf het begin duidelijk en je wordt overal goed van op de hoogte gesteld. De artsen leven zich in en geven een zo goed mogelijk advies op maat. Vriendelijk en capabel met spuiten. Zeer tevreden

Fijne uitleg. Prima geholpen

Het ging soepel en inhoudelijk ook heel goed.

Goede arts met goed advies

Het was een beetje werk om mijn vaccin historie online in te vullen. Daarna de arts wist goed welke vaccins nodig zijn, en gaf ook adviezen voor onderweg , uitdroging voorkomen etc. heel behulpzaam , erg tevreden,

We zijn deskundig en zeer rustig geholpen.

Er werd voor ond de tijd genomen, er was ruimte voor vragen en we hebben een goede uitleg gekregen. De rust waarmee de vaccinaties werden gezet was heel.fijn.

Duidelijke uitleg met goede tips

Keurig geinformeerd in de komst v d arts en de uitleg van haar.

Zie boven. De arts nam alle tijd en vroeg als het nodig was via de telefoon inlichtingen. Ik vond mij in goede handen.

Gewoon een gezellige ervaring

Snel geregeld goed advies. Aardige dokter.

Fijn en snel gevaccineerd en meteen goede uitleg gekregen

E kon snel een afspraak worden gemaakt. Fijne arts die ook veel uitleg geeft over het land waar ik heen ga.

Erg prettig!

Heel betrokken, deskundig en vriendelijk.

Heel prettig en snel

Goede service en beschikbaarheid

Superfijn te woord gestaan!

Super!

Very good experience

professional and very kind doctor

Vriendelijke en duidelijke medewerker

Ik vond de arts duidelijk en erg vriendelijk.

snel geholpen

Heel goed

Prima geregeld binnen korte termijn. Alles klopt

Binnen een week compleet vaccinatie advies gegeven voor onze vakantie. Vaccinatie gehad na enkele dagen. Perfect geregeld en behandeld door een arts die alle tijd had.

Snel, pijnloos en aquraat geholpen

Zie hierboven

Makkelijk

Online te regelen, keuze uit locaties en tijden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp