Gemakkelijk en ook afspraken in de vroege avond mogelijk

Goede manier om op de vroege avond na werktijd een afspraak te maken. Alles is goed geregeld.

Netjes

Relaxte ervaring...

Vaccinatie netjes gegaan, ze heeft de tijd genomen. Alles goed uitgelegd. Vriendelijke dame. Prik, pijnloos. Vandaag trouwens klein beetje lokaal spierpijn ;-)

Goede communicatie, op tijd, nette werkwijze

Goede communicatie, op tijd, nette werkwijze

Bezoek als prettig ervaren

Prettige persoon. Professioneel handelen waarbij de menselijkheid niet uit het oog wordt verloren.

Uitstekend geregeld!

Hele aardige arts! En ook de dames aan de telefoon! Alles was super geregeld!

Professioneel, veilig en snel.

Wij werden door middel van sms en email op de hoogte gehouden van de actuele aankomsttijd van de arts. Arts kwam binnen het aangegeven tijdsbestek aan. Afhandeling van de vaccinatie was snel, professioneel en veilig. Corona regels werden in acht genomen. Het hele bezoek heeft niet meer dan 10 min geduurd.

Prima geregeld

Fijn dat jullie thuis komen op een tijdstip wat voor ons alle 4 een makkelijk tijdstip was. Snel geregeld. Prettig dat ik werd gebeld op de dag zelf. De arts vertelde me dat hij over een uurtje bij ons zou zijn. Handig om te weten. Arts had een duidelijke uitleg en hield zich keurig aan de coronaregels.

Fijn

De meneer van thuisvaccinatie was netjes op tijd en geïnteresseerd. Hij legde alles netje uit en stelde onze dochter gerust.

Geweldig, je hoeft niet de deur uit

Net als de vorige keer , uitstekend Je maakt een afspraak en je wordt op de hoogte gehouden qua tijd etc

Heel fijn dat het thuis kan

Ik vond het heel fijn dat ik mijn vaccinatie thuis kon ontvangen.

professioneel, vriendelijk

Duidelijke website, snel kunnen afspreken,up to date mail, medewerkster die langs kwam zeer vriendelijk en uiuterst professioneel

Makkelijk te plannen. Sms voor aankomst van arts. Uitstekend (reis)advies en probleemloze vaccinatie.

prettige arts,

prettige arts, goede en duidelijke uitleg. Ik las later in de bijsluiter dat de twee vaccinaties die ik kreeg op verschillende locaties geinjecteerd moeten worden. ik kreeg beide in dezelfde arm. Heb er geen last van , het is alleen een aandachtspuntje.

Prettig

Prettig gesprek. Wordt netjes van te voren gebeld. Vragen kunnen kundig beantwoord worden. Afstand werd gewaarborgd.

Super netjes en behulpzaam

Deze dame die ik had was zeer behulpzaam, netjes en legde alles keurig uit. Zij gaf mij ook folders ter voorbereiding voor mijn reis naar Zuid Afrika. Zij kon zich inleven in mijn situatie en vertelde over waar je als mens onschuldig over zou denken grote gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Ik ben erg tevreden met de dame.

Super en duidelijk!!!

Supersnel en duidelijk geprikt!

Zeer prettige arts

Fijn contact

Precies op afgesproken tijd. Aardige arts, alles goed uitgelegd.

Nee

Nee

Super goed advies. Prettige ervaring

Ervaren als prettig.

Goed geregeld

Goed advies, ze hielpen herinneren aan vervolg vaccinatie. Aardige arts(en). Heel fijn dat ze aan huis komen.

MEGA tevreden!!

Heel aardige dokter (nou ja, tropenarts), zeer pijnloze prikken (ik kreeg er DRIE!), AANRADER!!!

Makkelijk, snel en professioneel.

Makkelijk, snel en professioneel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp