reden thuis vaccinatie is tiener met prikangst

Arts lijkt weinig protocal voor tiener met prikangst te hebben. Weinig aandacht, gaat eigen gang met alle documenten en prikken klaarmaken. Arts wilde bijna forceren. Lijkt me niet juist. Tiener is niet geprikt. Beter als arts erkent wat er is en eventueel doorverwijst naar een prikangst poli. Van tevoren telefonisch gebeld en gevraagd naar ervaring met prikangst bij tieners. Tevens op afspraakformulier aangeduidt. Jammer dat hier weinig tot niets mee gedaan is.

Deskundige, vriendelijke arts

Snelle en deskundige service door een vriendelijke arts.

Super snel, goed en netjes geregeld!

Bijzonder nette dame op bezoek gehad, die correct en snel en netjes werkte.

Snelle veilige vaccinatie

Het hele proces verliep soepel en erg prettig.

duidelijke en snelle dienstverlening

goed advies en snelle afhandeling

Veilig en snel verlopen.

Perfect geregeld !

Fijn dat dit mogelijk is, scheelt veel kostbare tijd. Vriendelijk geholpen.

Altijd vriendelijke benadering en iedereen neemt echt de tijd voor je! Telefonisten en artsen!

Kan het iedereen aanraden om via thuisvaccinatie de vaccins te laten prikken!

Prima, zoals altijd!

Deskundig, goede uitleg en goed en vakkundig geprikt

Super!!!

Echt een aanrader!

Aan te raden.

Duidelijke communicatie, over de vaccins maar ook over het tijdstip. De vrouw die de vaccinaties kwam geven was erg duidelijk en vriendelijk.

Goede zorg

Voorzorg en goede informatie

Duidelijk

Duidelijk en snel

Het is allemaal perfect verlopen. Jammer dat ik nu ver weg moet om een vaccin tegen Covid-19 te moeten laten zetten, anders had ik dat graag door jullie laten doen. Met vriendelijke groet, HWAE van Gelderen

Goed geregeld

Het is makkelijk om een afspraak te maken bij deze organisatie. Je wordt per mail op de hoogte gehouden en als je vragen hebt per mail krijg je snel een reactie. De arts is vriendelijk en geeft goede informatie.

Tevreden!

Hele fijne manier van je vaccinaties te verkrijgen.

Perfect, aardige dokter

Perfect, aardige dokter

op mijn gemak

er werd goe uitgelegd wat er zou gebeuren en de mevrouw was heel aardig

Vooraf alles online invullen zorgt ervoor dat alle gegevens bekend zijn. Makkelijk een geschikt moment kiezen en een vaccineren de arts die goed doorvroeg. Volgende keer weer!

Goed en snel

Kon mijn vragen beantwoorden, heel kundig.

Was weer uitstekend, ook weer veel info gekregen. Fijn contact. Over een maand de volgende vaccinatie.

Alles perfect geregeld

mooi op tijd gepaste afstand zeer kundig bedankt

Perfecte service

Opaallaan 1212