Goed en snel geholpen.

Alles vooraf duidelijk inclusief offerte. Ter plaatse snel en zorgvuldig geholpen met voldoende uitleg en toelichting.

heel goed en plezierig

Heel goed en plezierig. Snel en goed advies.

Geweldige dienstverlening

Je wordt keurig van de aankomsttijd op de hoogte gehouden, aardige arts die alles goed uitlegt en meedenkt.

Makkelijk, zakelijk, zonder problemen

Alles prima.

Met mij is alles goed gegaan.

Met een gerust hart op vakantie naar Zuid-Afrika

Op een avond een 1e afspraak gehad op locatie Wijchen voor een Rabiës-vaccinatie.De aanwezige arts had onze reis goed voorbereid. We kregen uitgebreide informatie over de Rabiës-vaccinatie, malaria en reizigersdiarree. De arts had zelfs een kaartje van Zuid-Afrika uitgeprint met daarop de gebieden waar Malaria voorkomt. Ook onze 2e afspraak op een zaterdagmiddag is super goed verlopen. Ook beide keren keurig op tijd geholpen.

Duidelijke communicatie

Doordat je je reisplan aan ze doorstuurt kunnen ze voordat de afspraak is al beter beoordelen wat je nodig hebt aan medicijnen of vaccinaties.

Goed advies en vriendelijke arts

Goede ervaring opgedaan met Thuisvaccinatie

Prima!

Vriendelijk en vlot geholpen!

Goede voorlichting en uitleg.

Vriendelijk, kundig en snel geregeld

Vriendelijk, kundig en snel geregeld

duidelijke informatie

Er wordt de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen.

Eenvoudig, persoonlijk en op korte termijn afspraak inplannen

Thuisvaccinatie is een aanrader. Eenvoudig, persoonlijk en op relatief korte termijn afspraken in te plannen op een prettige locatie.

Ik kreeg een heel zorgvuldig en plezierig consult!

Ik kreeg prima uitleg over gele koorts en vaccinatierisico's i.v.m. mijn leeftijd, Tevens zorgvuldig zijn alle eerdere vaccinaties weer in kaart gebracht en werden alle gezondheidsrisico's in het land van mijn reisbestemming doorgenomen. Geen haast, alle ruimte, fijn! Wel moest het recept voor anti-malaria pillen twee keer verstuurd worden naar mijn apotheek, maar binnen een week was het allemaal gepiept. Met dank!

Werd goed geholpen bij maken afspraak

Vind de aanmeld procedure niet echt gemakkelijk, als ik personen toevoeg moet ik info invullen die ik niet weet bv BSN. later kom ik er achter dat ik ook personen kan uitnodigen dan moeten zij het zelf invullen. Ik kwam er achter dat wij (3 personen) met zelfde reisdoel en periode verschillende adviezen kregen. Deze adviezen zijn eigenlijk bij de afspraak niet/nauwelijks besproken.

Fantastisch

Goede uitleg en antwoord op onze vragen, door de arts. Keurige snelle behandeling. Schoon en netjes. Chapeau.

Slechte ervaring helaas.

Voor oudere mensen erg omslachtig .Dat je het recept niet gewoon bij je eigen apotheek kan ophalen en dat je het consult niet gelijk kan verrekenen. De vriendelijke groet.Piet de Kreij.

Prima ervaring

Zowel het maken van de afspraak, het contact met de helpdesk en het feitelijke consult hebben wij als prima ervaren.

Uitstekende service

Duidelijke site met veel informatie. Na het maken van account volgde vrij vlot het vaccinatie advies. De vaccinaties werden bij mij thuis gegeven binnen de vooraf gemelde tijd. Facturering achteraf nadat eerst verrekening met zorgverzekeraar had plaatsgevonden. Kortom, prima service.

Heel positief!

De eerdere contacten, ook met de beoordelend arts, waren prettig. Daaruit bleek al wel dat Thuisvaccinatie weet wat ze doet. De medewerker op locatie was niet alleen vriendelijk en deskundig, maar dacht ook serieus mee over hoe we iets praktisch zouden kunnen oplossen. Dus heel erg tevreden met thuisvaccinatie!

Veilig op vakantie.

Geadviseerd door mijn reisorganisatie heb ik gebruik gemaakt van ThuisVaccinatie. Via een fijne manier van communiceren heb ik uiteindelijk de vaccinaties thuis gekregen door een deskundige arts. Met hierbij een duidelijke uitleg om wat te doen mocht er toch iets met de gezondheid aan de hand zijn.

Super fijn en goed bedrijf!

Reageren snel op email met vragen! Zijn telefonische goed bereikbaar. Geven duidelijk aan op tijd te zijn voor de afspraak.

Snel, behulpzaam en legt goed uit.

Man had humor en kon mijn vragen goed beantwoorden. Ik ben goed geholpen en vond het een prettige ervaring.

Keurig op tijd, specialistisch, snel geregeld.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp