Professioneel en vriendelijk

Heel fijn voor kinderen om thuis het prikje te krijgen.

Zeer tevreden top

Excellent

Well informed and complete readiness for last min changes! Very well explained and all queries satisfactorily answered. Service on Sunday is highly appreciated!

Ik ben prima geholpen

Fijn om op deze manier gevaccineerd te kunnen worden

Leuke spontane arts

Hele goeie service

Ik voelde mij op mijn gemak en alles werd goed uitgelegd.

Vriendelijke arts alles ging goed en vlot

De arts was vriendelijk en kwam tijdens de aangegeven tijd. Werkt goed en snel. Vroeg of ik nog vragen had.

Ideaal

Super geholpen. Goed geregeld en hoeft er de deur niet voor uit

Erg klantvriendelijke/ klantgerichte service

Gemakkelijke service die via de website ook erg gemakkelijk te regelen is. We zullen hier dan ook in de toekomst zeker vaker gebruik van maken.

Fijne ervaring met thuisvaccinatie.nl

Alle vragen die we van tevoren hadden gesteld werden snel en duidelijk beantwoord. We moesten met 4 personen gevaccineerd worden waarvan één met prikangst en daar ging de arts erg fijn mee om. Ze had zich goed ingelezen wat betreft onze reis en gaf heldere uitleg en tips.

Geweldig goed geregeld

Ik vind het een erg goede organisatie. Ik heb 3 verschillende afspraken gehad en ze waren allemaal goed!

Netjes

Duidelijke communicatie vooraf, en er wordt netjes en schoon gewerkt.

Hele goed en aardig arts top

Snel en efficiënt

Duidelijk advies, goede expertise

Prettige ervaring, afspraken maken verloopt makkelijk. De arts was vriendelijk en nam uitgebreid de tijd om te adviseren. Enten was deskundig.

Kundig snel zeer klantvriendelijk

We hebben uitstekende adviezen gekregen. Een tijd melding maakte dat we niet een hele middag of ochtend hebben moeten wachten. Zeer vriendelijke medewerkster. Kan niet anders zeggen TOP

erg tevreden

De mw die deze keer kwam gaf duidelijke uitleg over het gebied en de risico's wat betreft ziekte/insecten enz. Geen last van de plek waar de vaccinaties zijn gezet.

Lieve vrouw, goed uitgelegd en goed geprikt

Lieve oudere dame die mij gezin geprikt heeft. Dame was heel aardig en heeft ons alles uitgelegd en alle tips meegegeven. Fijn!

Prima geregeld

Fijne ervaring

Fijne en makkelijke ervaring

Positief!

Aardige meneer die een heel goede uitleg aan me gaf. Ik twijfelde gisteren nog over de Rabiësvaccinatie, maar heb er nog eens heel goed over nagedacht gisterenavond en vanmorgen...ik laat hem toch maar zetten in de loop van dit jaar. Ik denk/verwacht zelf dat mijn risico op een beet bijzonder klein is, maar er is natuurlijk altijd een risico. Toch maar het zekere voor het onzekere nemen. Helaas zal meneer dan nog een keertje terug moeten komen, of iemand anders natuurlijk. Het is zoals het is. Ik kan thuisvaccinatie.nl alleen maar aanbevelen.

Goed geregeld

Goed geregeld

Snel en deskundig

heel aangenaam , duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat de volgende stappen zijn na de eerste vaccinatie. Je krijgt vooraf een tijd indicatie van Hoelaat ze op die dag aanwezig zullen zijn , en er word op de dag zelf nog vooraf contact met je opgenomen ( minimaal een half uur ) wanneer ze bij je aankomen .

Goede ervaring!

Goed advies, vaccinatie netjes gedaan. Heel vriendelijke dokter. Alles top.

Prima dienstverlening!

Prima dienstverlening. Prettige persoon die uiteindelijk de vaccinatie heeft gedaan.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp