Prettige arts, legde alles goed uit, drong niets op.

Fijn !

Lieve mensen, word duidelijk verteld wat ze gaan doen.

In twee woorden: helemaal top!

In totaal nu 3 vaccinaties gehad, iedere vaccinatie door een zeer deskundige arts. Wanneer ik vragen had namen de artsen echt de tijd en moeite om een goede uitleg te geven. Ook denken ze mee over de administratieve afhandeling door te bespreken of het factuur naar de zorgverzekeraar of naar jou gestuurd moet worden en er wordt vooraf goed gecommuniceerd over de aanvang van de afspraak. Iedere keer ruim op afgesproken tijdsindicatie gearriveerd en zowel nauwkeurig als vlot in het vaccineren en de administratie. Kortom: superservice!!

Gewoon doen!

Uitstekend bedrijf en dito personeel. Herhaalvaccinatie gekregen. Netjes op tijd en nog even gebleven voor het geval ik van mijn stokje zou gaan.

Meedenkende arts

Een plezierig, meedenkende arts met tips en adviezen.

Goede service en voorlichting

De arts had duidelijk kennis van zaken. Het vaccineren ging zeer ontspannen niets van gemerkt.

Super arts waar ik alle vertrouwen in had.

Een aardige man waar ik alle vertrouwen in had bij het prikken.

Aardige en goede service

Vlotte, aardige en goede service

Prima en zorgvuldig behandeld

Op tijd, duidelijk, zorgvuldig

Snel, helder en makkelijk!

Goede en kundige service

Wederom zeer goed ervaring met Thuisvaccinatie.nl Netjes van tevoren tijdstip gecommuniceerd en zeer kundige uitleg en service. Erg fijn dat ze thuiskomen!

Ging lekker snel

Zeer goede service

Van afspraak maken tot de prik zelf heel goed begeleid. Ook aan huis heel netjes geholpen door zeer nette en vriendelijke arts.

Duidelijke uitleg...goede benadering en deskundig gehandeld

Goed. Nette deskundige en professionele benadering. Top.

Vriendelijke en deskundige arts!

Vriendelijke en deskundige arts die de tijd neemt en goed advies geeft en erg handig dat ze aan huis komen.

Erg ruim tijdsblok, maar super vakkundig, aardig en snel!

Hele aardige, vakkundige arts die snel en goed de vaccinaties gaf. Echt helemaal top! Enige minpunt is dat het tijdsblok ontzettend groot is en je dus wel een middag vrij moet houden.

Vriendelijke arts en goede hulp

De arts was heel vriendelijk, geduldig en bekwaam. Ze legde alles duidelijk uit. Het was heel fijn om met haar te spreken. Rechtdoorzee en down-to-earth. Ik voelde me me goed, veilig en geholpen toen ze vertrok.

Handig om zelf online een afspraak in te plannen en ook in het weekend

Arts kwam op tijd op zondag en vaccineren ging snel en zonder problemen. De boekjes zijn netjes aangevuld met de type vaccinaties. Wij hoefden niet zelf op locatie te gaan, wat heel prettig is. Ben heel erg tevreden!

goed geregeld

Ik vind het handig zodat wij niet de deur uit hoeven om naar de GGD te gaan vindt het fijn dat hij naar ons toekomt.

Hele prettige arts, die goede info gaf en op een prettige manier prikte! Mijn complimenten.

Hele prettige uitleg door een ervaren persoon. Ze gaf goede info voor mijn reis en prikte zeer prettig! Mijn complimenten!

Goede ervaring

Goede ervaring, vriendelijke mensen

Zo gepiept!

Gemakkelijk en snel geholpen.

Neutraal

Goede en snelle dienstverlening en erg aardige dienstverlener

De dienstverlening was prettig en deskundig. Ik kreeg een goede uitleg over de benodigde prikken en ook over de vaccinaties/medicijnen die niet nodig waren voor het gebied waar ik naartoe zou reizen. Daarnaast was de dienstverlener erg aardig en sociaal en ging fijn te werk. Ook kwam deze mooi binnen de aangegeven tijd.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp