Vriendelijk, duidelijk en gemakkelijk

Voorafgaand kregen we een mail met hoe laat we konden verwachten dat ze aanwezig zou zijn. Er kwam een vriendelijke vrouw die alles rustig en duidelijk uitlegde en advies gaf over de vaccinaties en andere voorzorgsmaatregelen voor onze reis. Het prikken ging goed en snel. Alleen jammer dat het afval (behalve de naalden) achter blijft en je dat zelf moet weggooien.

Zeer prettig en professioneel

Super!

Enorm fijn en behulpzaam!

Echt een super fijne ervaring! Aardige arts, heel behulpzaam, super fijn dat ze aan huis komen! Alleen maar positieve gevoelens voor thuisvaccinatie.nl

Tegenvaller

Helaas heb ik tijdens de eerste afspraak 4 uur gewacht op de arts en kwam deze vervolgens niet opdagen zonder afmelding. Ik heb een "boze" email gestuurd de dag hierna, waarna ik ben gebeld door een aardige en behulpzame collega. De volgende afspraak verliep probleemloos. Waarschijnlijk ben ik nu te laat, maar mocht ik nog een korting kunnen krijgen zou dat fijn zijn. Ik baalde namelijk flink van die eerste niet nagekomen afspraak op een vrijdagavond van 16u tot 20u! Groet

Good

Helemaal top

Echt fijn om op zo’n eenvoudige en comfortabele manier gevaccineerd te worden

Op tijd, vriendelijk en professioneel

Op tijd ! Vriendelijk en professioneel

Professioneel en plezierig gebracht.

Professioneel, en plezierig gebracht

bekwaam en vriendelijk

We werden geholpen door een zeer ervaren tropenarts die ons gezin vriendelijk hielp en te woord stond

Gewoon goed wat te verwachten was

ging perfect

het ging vlot, gezellig, goed, hygiënisch, vriendelijk.

Erg goed en professioneel

Snel een afspraak. Professioneel advies. Fijne arts

goed geregeld

Duidelijke uitleg en goede service.

f

d

Super!

Fijne arts, prik zo gezet, binnen 10 minuten weer buiten.

Super handig

De dokter was aardig en legde alles rustig uit

Geen

Geen bijzonderheden

Snelle en makkelijke service. Goed geadviseerd.

Zeer prettig, fijn dat ze thuiskomen om te vaccineren.

Vriendelijke medewerker, op tijd, corona-proof. Goede service.

Geweldige service!

Erg prettig dat de arts thuis komt. Communicatie vooraf is helder en je krijgt een tijdsindicatie van het bezoek. Dit is de vierde keer dat ik hiervan gebruik maken en eigenlijk wil ik niet meer anders. Vakkundige en bijzonder aardige medewerkers.

Prima, lekker makkelijk zo.

Geen gedoe.

Zeer prettig geholpen

Fijn dat dit gewoon thuis kan!

Flexibel in afspraak maken en gewenste vaccin was beschikbaar

Het gewenste vaccin was op korte termijn beschikbaar. Afspraak in het weekend was mogelijk. Korrom goede service en flexibel in afspraken.

Snel geregeld

Voor mijn werk moest ik worden gevaccineerd, de aanmelding was snel geregeld en de informatie daarna was duidelijk. Tevens op de dag zelf goed geïnformeerd over de tijd dat de vaccinatie plaats zou vinden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp