Vriendelijke en kundige arts

Vriendelijke, kundige en meedenkende medewerkers

Prima vriendelijke dame

Een vriendelijke dame die alles goed uitlegt. Dik te vrede

Vlot en deskundig

Korte afspraak. Alle vragen werden goed beantwoord.

goed geregeld

x

Goed, correct en op tijd.

Goed geregeld, vriendelijke en duidelijk.

Alles werd goed uitgelegd. Hij nam de tijd voor de verschillende leeftijden die er waren. Paste zijn uitleg op ons aan. En zo fijn dat het thuis kan. Wanneer je het al druk hebt met het regelen van een vakantie scheelt het als er iemand langs kan komen. Ook doorsturen van recept ging makkelijk.

prima service!

Een zeer kundige en vriendelijke arts. Heeft veel uitgelegd, en was ook keurig op tijd. Heb alleen nog vraagje over invullen van gele boekje. MvG; Margaret Ofori

Wederom prima

Voor de tweede keer gebruik gemaakt van deze organisatie. Duidelijke website en Mailverkeer wordt snel behandelt. De behandelt arts die aan huis komt geeft duidelijke tekst en uitleg en er is ruimte om vragen te stellen

Prettige ervaring

Iedereen aan te raden .

Meerdere vaccinaties

Thuis vaccinatie nu drie keren langs laten komen. Altijd prettige medewerkers, bereid om uit te leggen en verstrekken altijd meer informatie. Altijd op tijd geweest en vlugge afhandeling.

Heel fijn dat ze bij ons thuis kwamen. Ze namen alle tijd, wat heel erg fijn was. De uitleg was ook goed!

Heel fijne ervaring

2 x de zelfde meneer mogen ontvangen. Nam zich de tijd voor de kleine. Legde alles goed uit. Had ook nog gebeld of t niet te laat werd voor de kleine omdat wij als laatste waren. Super fijne thuis vaccinatie gehad ;)

Service en informatie en vaccinatie is helemaal goed. Boven verwachting.

Bezoek geheel volgens afspraak. Vriendelijke medewerkster die de tijd nam om alles goed uit te leggen en kennis van zaken heeft. Vaccinaties gingen goed en alle papierwerk netjes ingevuld met stempels en al. Alleen maar lof!

Lekker makkelijk

Erg handig dat je thuis gevaccineerd kan worden.

Super!

We zouden het zo weer op deze manier doen. De kinderen werden op hun gemakt gesteld en het vaccineren ging snel. Op onze vragen werd deskundig antwoord gegeven.

Snelle en adequate service

Goed geholpen met persoonlijk advies bij telefonische navraag, snel afspraak kunnen maken, advies mbt vaccinatie en medicatie op maat, heel handig als arts thuis komt voor vaccinatie. Snel klaar met nuttig advies

Alles naar wens aardige mevrouw

Makkelijker en sneller dan dit kan niet!

Aardige dame die ons kwam vaccineren, alles was online zo geregeld en de factuur wordt met de zorgverzekeraar geregeld, beter kan niet!

Professioneel, maar wel met een menselijk gezicht en instelling

Goede toegankelijkheid, goede planning, en professionele opstelling. Dit blijkt uit het meedenken, aanvullende suggesties, en het snelle reageren op vragen (in begrijpelijke taal) en flexibele opstelling. Ook de medewerkster die aan huis kwam - correct, attent en vriendelijk! Nu op naar prik 2! Kortom, zoals je verwacht, maar helaas niet altijd overal elders ervaart...

Zeer positief ervaren

Netjes gebeld dat het eerder kon ,en zee prettig geholpen, nergens geen last van ook

Heel goede service

3x vaccinatie met heel goede service. Alles op tijd en vriendelijk. Prima.

Mevrouw die ons kwam vaccineren was een schat aardig en had respect.

Zeer prettig!

Superhandig om online de afspraak te maken.

Prima advies en communicatie over het tijdslot

Supersnelle service met een eerlijk advies!

De arts nam de tijd, was vriendelijk en gaf zelfs advies voor mijn partner die mee reist, maar niet aanwezig was. Super service!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp