Goede en deskundige adviezen

Heb vertrouwen door de wijze van communiceren, ook afspraak maken etc liep goed via de website. Kortom uiterst tevreden

Netjes, vriendelijk professioneel

Netjes, vriendelijk en professioneel. Alles in orde.

Ideaal. Prima geregeld.

netjes

Snel, nette communicatie wanneer ze precies langskomen. Duidelijke uitleg.

Perfecte Service!!

Superrr

Vriendelijk; snel en goed geregeld

Alles prima geregeld, prettige mensen die komen om te vaccineren met daarbij veel kennis.

Aanbevolen.

Top, bekwaam en informatief.

Netjes, snel en fijn

Netjes aangegeven hoe laat ik de vaccinatie kon verwachten. Snel geregeld en de vaccinatie was ook zo gedaan. Fijn contact.

Super makkelijk en perfect geregeld.

uitstekend

op tijd, vriendelijk, goede zorg.

Dit team is top!

Ik wilde last minute veel geregelen en later ook nog verplaatsen. Maar dit was allemaal geen probleem. Ok, ik stond een minuut of 10 in de wacht aan de telefoon maar verder werd ik echt erg goed geholpen met alles! Er word met je mee gedacht, de arts kon al je vragen beantwoorden en er word een sms verstuurd met de tijd van bezoek op de dagzelf. Ideaal!

fijne vlotte en vriendelijke behandeling

De arts kwam precies op het afgesproken tijdstip. De mail met richttijd en de sms met nog een meer specifieke richttijd die je tevoren kreeg was ook erg fijn. De man was vriendelijk. Legde alles goed uit en gaf zelfs meer informatie dan dat hij eigenlijk hoefde te doen.

lekker snel

zoals altijd op tijd en zo klaar

professioneel, vriendelijk en top advies

Zeer fijne samenwerking ervaren met Thuisvaccinatie.nl. Praktisch en met genoeg tips om je reis veilig door te komen. top werk!

Prettig

Een erg aardige arts die goed meedenkt en de tijd nam.

Goed en zorgvuldig

Betrouwbaar. Op tijd vakkundig

1 woord. Geweldig

Op advies van mijn verzekering thuisvaccinatie van mijn gegevens voorzien En vanaf dat moment heb je er geen omkijken meer na. Je krijgt advies via mail maar ook als de dokter komt voor de vaccinatie. Aanrader

Fantastische service, minpunt alleen bij online technisch probleempjes

Fantastisch service, klantenservice! Qua afspraak, vaccinatie en vakkundigheid liep alles vlekkeloos. Alleen bij de technisch gedeelte van online afspraak maken trof ik enige problemen bijv mobile toestel is minder compatibel dan desktop, onderweg lukte niet met de afspraken systeem werken. Ik had ook veel moeite om gezinsleden toe te voegen, kreeg foutmeldingen. De technisch gedeelte van de site kan wat verbeteren. Maar alles was uiteindelijk snel en succesvol opgelost met de fantastische klantenservice. En inmiddels al gevaccineerd!:)))

Geweldig keurig op afgesproken en prima uitleg.

Heb voor de 1e keer met thuisvaccinatie te maken gehad. Dit is mij zeer goed bevallen prima op de afgesproken tijd en alle tijd voor uitleg. Dus toppie

Op afgesproken tijd en capabel

Eerst een tijdvak daarna een meer specifiek tijdvak. Daarna aanwezig op afgesproken tijd.

Top service aan huis

Reserveringverliep helaas niet vlekkeloos. Een telefoontje van Thuisvaccinatie had het misverstand kunnen voorkomen. Fijne arts die aan huis corona proof komt vaccineren. Ook nog extra hygiëne voorlichting voor de bestemming. Volgende keer boeken weer weer hier

Netjes behandeld vriendelijk en correct

Vriendelijk behandeling en informatief

Dito

Zeer informatief, duidelijk, vriendelijke arts en deskundig!

Aanrader!

Goed snel en makkelijk

Soms net druk leven onoverzichtelijk met vele emails

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp