Tevreden

Wij zijn tevreden over thuisvaccinatie. Onze arts was vriendelijk en deskundig. We hebben goede uitleg gekregen en hadden ruim de tijd om vragen te stellen. Het fijnste vonden wij het feit, dat de arts aan huis kwam. In de drukke tijd voor de vakantie en tevens in deze Corona periode is dit heel fijn. We hebben al een nieuwe afspraak gemaakt voor de 2e Hepatitis B prik.

Super tevreden

Ik had een heel vriendelijke arts. Hij legde me ook heel goed uit hoe ze op mijn advies waren uitgekomen. Hij nam ook alle tijd om andere dingen uit te leggen. Vaccinaties goed gezet. Geen pijnlijke arm of andere dingen. Ik zou zo weer voor deze service gaan. Fijn een arts die gewoon op tijd bij je aan huis komt.

Prima geregeld

Erg goed

Erg fijn dat je op een gewenst tijdstip en dag ,gewoon thuis geprikt kan worden. Hele goede surfers.

Goede uitleg en vriendelijke arts

Mij werd alles goed uitgelegd en de vriendelijke arts nam zich alle tijd

bedankt

Ik ben blij met julli werk

Praktisch

Afspraak maken waar en (bijna precies) wanneer je wilt, zeer praktisch!

De arts die kwam was mooi op tijd en was heel duidelijk.

Convenient and informative

The consultation was professional, conenient and informative

Zeer professionele en vriendelijke service

Ik voel het als bijna luxe service...

Super fijn dat je thuis wordt gevaccineerd

Mijn eerste keer thuis vaccinatie en dat was super fijn.

Heel handig om thuis de vaccinaties te ontvangen

Niets op aan te merken.

Erg prettige ervaring op de injecties na

Snel, prettig en proffesioneel

Goed geregeld

Was hele aardige man.

Goede ervaring, niks op aan te merken

Binnen tijd aanwezig, vriendelijk en snel

Op de afgesproken tijd aanwezig, goede uitleg en vriendelijk.

Netjes, correct en vriendelijk.

Op tijd aanwezig, voldoende informatie en kon goed prikken!

Keurige mensen met goede adviezen

Zeer positief. Nadeel is dat je niet weet hoe laat men komt maar wel in het aangegeven tijdsblok

Handig, professioneel

Top geregeld. Makkelijk online en vervolgafspraken reminder en recepten ook allemaal online. Kunt zelf je moment bepalen.

Erg tevreden

Goed contact vooraf, er werd meegedacht met mijn situatie en ik ben erg tevreden over de professionele aanpak ter plekke.

Professioneel

Duidelijke afspraak op een zelf te kiezen datum en tijdstip van tevoren nog even een sms met tijdstip Zeer kundig en duidelijke uitleg

Super ervaring!

Ze zijn mooi op tijd je hoeft de deur niet uit en ze denken met je mee en zelfs nog iets verder! Volgend jaar nog 1 spuit en ben ik gevaccineerd voor de meest voorkomende ziektes.

Fantastische service

De arts was een supervriendelijke dame, ze was binnen vijf minuten weer buiten, superfijn geregeld zo

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp