Super geregeld

Onze ervaring was super. Alles goed voorbereid, geïnformeerd,en de vaccinatie met de grootste zorg gezet.

Super snel en makkelijk

Afspraak is online snel gemaakt. Vervolgens gemakkelijk thuis de vaccinatie ontvangen. De arts was vriendelijk en legde alles goed uit.

Heel gezellig

Het was heel gezellig, en snel

Geweldige ervaring met fijne artsen

Super ervaring thuis in je eigen omgeving fijne artsen legde alles goed uit. Super

Super goed!

Op al mijn vragen via de mail heb ik heel snel antwoord gekregen. Op de afspraak zelf ging ook alles goed. We werden goed geadviseerd, onze boekjes zijn bijgewerkt en thuis prikken was echt ideaal!

Fantastisch! Met een biologielesje over vaccinaties

Fantastisch! De dokter was keurig op tijd en heel vriendelijk! Ik voelde niks van de prik en hij heeft echt de tijd genomen om de vaccinaties en de ziektes uit te leggen. Super enthousiast, we kregen gelijk zin in onze vakantie en we zijn weer een heel stuk wijzer geworden. Leuk!

Goed communiceren

Op de hoogste houden , snel reactie

Prik gehad.

Alleen was de arts er voor de afgesproken tijd. Hij had een vroegere tijd doorgekregen.

Zeer fijn dat het thuis kan

Prima gegaan en goed geinformeerd

Vriendelijke arts, goed advies en snel. Aanrader.

Vriendelijke arts, goed advies en snel. Aanrader.

Wat een fijne prikker!

Super vriendelijk rustig en geduldig Zelf als de dood voor prikken maar ze gaf me een heel fijn gevoel!

Ik raad t iedereen aan.

Heel relax zo thuis je vaccinatie.

Dit is prima bevallen. Fijn om je vaccinatie thuis te krijgen. Geen reistijd en een vriendelijke meneer handelde de prik af.

Goed geregeld en vriendelijke artsen

Het is allemaal goed geregeld. Je hoeft de deur niet uit, je krijgt van te voren nog een herinnering van de afspraak en de artsen zijn vriendelijk en kundig. Voor een volgende vaccinatie zou ik zeker weer een afspraak maken bij Thuisvaccinatie.nl.

Prima service, en een vriendelijke rustige man!

Prima!

Vriendelijke benadering

Vriendelijke benadering

Goed gereged

Prima advies en prettig contact

Prettig!

De medewerker van Thuisvaccinatie was erg vriendelijk en nam de tijd om goed voorlichting te geven over de reisvaccinaties, medicijnen en maatregelen die ik het beste kan nemen voor mijn reis. Daarnaast: Goed geprikt, ik heb helemaal geen last gehad van een stijve arm! Ook erg fijn dat Thuisvaccinatie voor de afspraak een berichtje stuurt met een specifieker tijdslot waarbinnen je de medewerker kan verwachten.

Duidelijk en pretig

Ik ben prettig geholpen en alles werd uiterst duidelijk uitgelegt.

Prima geregeld en goede informatie.

Arts was er op tijd, informatie was goed, telefonisch contact was ook prima, afspraak maken ging goed. Weinig keuzes op de website om je info in te vullen, vooral als je situatie afwijkt van normaal maar uiteindelijk kwam dat ook goed. Goede ervaring met thuisvaccinatie en ik zal het zeker aanbevelen bij anderen en de volgende keer gebruik ik thuisvaccinatie zeker weer.

Ideaal, perfect geregeld

Alles makkelijk geregeld via internet. Makkelijker kan het niet, in tijdsblok van 2 uur, wordt je thuis geprikt.

Snel en efficiënt

Heerlijk ‘to the point’ zonder gebrek aan persoonlijk contact en interesse. Doelgericht, duidelijk en prettig!

Wat een uitkomst, dat thuis vaccineren!

Goede uitleg en prima service.

Heel goed

Opaallaan 1212