Makkelijker en snel zonder reistijd

Invullen vooraf was goed te doen en verder goed op hoogte gehouden hoe afspraken zouden zijn. Arts was keurig op tijd en verliep snel

top ervaring

De arts was duidelijk en heeft me heel netjes geholpen. Ik raad dit zeker andere mensen aan op deze manier. En ik zou zeker als ik weer gevaccineerd moet worden het op de zelfde manier willen. Dankjewel

Heel goed

Meneer die vaccinatie kwam zetten was mega vriendelijk, was helemaal chill

Ideaal dat het hele gezin thuis gevaccineerd kan worden

Handig, dat je 5huis wordt gevaccineerd door ervaren artsen

Zeer Goed

Het advies was duidelijk en ook goed voorbereid ook duidelijk gewezen op de eventuele kosten . Deskundig de prikken gezet en de doctor / Arts was op de aangegeven tijd ook aanwezig. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.

Duidelijke uitleg en een super lieve medewerkster die mij kwam vaccineren. Top!

Goede en heldere informatie en op tijd

Vanaf afspraak plannen tot de arts thuis continu heldere en duidelijke communicatie. Arts kwam binnen het afgesproken tijdvak.

Geweldige dienstverlening

Gedegen, professioneel en informatief

Wij gaan een lange reis maken en hebben deskundige informatie ontvangen over alle vaccinaties die we nodig hebben. Goed bereikbaar via de telefoon en snelle terugkoppeling via de email. Prima service erg behulpzaam! Onze eerste prikken zijn gezet. Gezien het aantal vaccins dat we nodig hebben is het dan wel erg fijn dat je thuis bent. Vanwege de complexiteit van de reis, was de arts soms wel even de weg kwijt wat er allemaal gevaccineerd moest worden, maar wel ontzettend grappige/aardige/professionele arts.

Prima service aan huis en super makkelijk eigenlijk om dit te ervaren

Vriendelijk en professioneel

De man was erg vriendelijk en professioneel. Alles ging soepel en het zetten van de vaccinatie was zo gedaan.

Tevreden met de vriendelijkheid en behandeling

Alles liep goed

Fijne en rustige arts naam over al de tijd voor overal uitleg over gekregen waar naar ik vroeg

Ideaal

Goede ervaring gehad, ideaal om thuis geprikt te kunnen worden.

Prettige ervaring

Mijn partner en ik hebben beiden onze vaccinaties gekregen via Thuisvaccinatie. De arts was ruim optijd en gaf ons goede uitleg en adviezen. Mijn partner heeft last van prikangst, dus dit was de perfecte uitkomst om toch in zijn vertrouwde omgeving gevaccineerd te worden. Hij kon gewoon op onze eigen bank gaan liggen, en het was zo gepiept. We hebben de dienstverlening van thuisvaccinatie als erg prettig ervaren.

Vriendelijke en goed onderlegde “vaccinatieprogramma”

De info was goed en wijs. Goede tips en adviezen

Goed!

Goed!

Helemaal top

Heel snel en fijn, ideaal.

Fijne omgang

Vaccinatie voor mijn collega's en mijzelf ging vlot en netjes. Fijn om dit op kantoor te kunnen regelen, zodat de collega's niet los van elkaar dit moesten regelen/ naar een vaccinatie locaties moesten.

Kundig

Kundig, goede uitleg.

Deskundige dokter die afstemt op de persoon

Deskundige dokter die de tijd neemt om in gesprek te gaan en oog heeft voor de persoon tegenover hem.

Fijn, snel, netjes en professioneel

Fijn, snel, netjes en professioneel

Perfecte service

Plezierig

Prima services, aandacht en zorg!

De arts nam alle tijd en legde alles goed uit. Het gaf een geruststellend gevoel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp