Lekker handig en snel thuis ingeënt worden

De arts was er op aangegeven tijdstip en het was zo gepiept. Ik hoefde de deur niet uit.

Goede arts.

Goede arts , nam de tijd om het een en ander uit te leggen. Stelde mij ook gerust toen hij bloed afnam, terwijl ik dat zelf niet door had. Deskundige arts.

Keurig en professioneel personeel

Keurig en professioneel personeel. En zeer vriendelijk

Snel en gemakkelijk

Goed en snel geholpen

Super!!!

Site is duidelijk, communicatie snel en goed, arts thuis was een echte pro en uitleg erg fijn!

Uitstekend! Kundige, aardige arts op bezoek gehad.

Uitstekend! Kundige, aardige arts op bezoek gehad.

Prettig contact en veel duidelijkheid

Het bezoek verliep precies zoals ik gehoopt had. Het is fijn dat het buiten mijn werktijden om gepland kon worden. Daarnaast was het contact met de arts uitstekend.

duidelijke uitleg, professioneel en nauwkeurig!

Duidelijke uitleg, vriendelijk, professionele benadering en nauwkeurig.

Super goed!

Enorm aardige vrouw die de vaccinaties kwam geven. Het was erg professioneel, alles werd goed overlegd en alle informatie werd duidelijk gegeven. De tijd werd voor me genomen, ik kon vragen wat ik wilde.

Heel fijn alles is oke

Had ik eerder moeten doen

Zeer goede service

Heel fijn. :

Super!

Goed, vakkundig, proffesioneel

Vakkundig, professioneel en ze werken volgens afspraak.

Prima geregeld + goede voorlichting

Een afspraak is snel gemaakt. Je wordt door deskundige medewerkers goed voorgelicht en vakkundig gevaccineerd. Topservice die ik zeker aanbeveel!

Klant gericht en prettig persoon die langs komt

snelle service

top

Gemakkelijk, op de afgesproken tijd aanwezig

Het was prima

Snel en efficiënt consult

Ik kreeg tijdens een snel en efficient consult alle informatie die ik nodig had en veel uitleg over de vaccinaties.

Prima, had alleen graag wat nauwkeuriger de tijd geweten dat er iemand kwam

Had graag wat nauwkeurige de aankomst tijd geweten.

Deskundig, vriendelijk met goede voorlichting.

Een goede service die kundig aan huis word verleend. Met een vriendelijke uitleg omtrent preventie.

Super goede hulp!

Alles werd duidelijk uitgelegd en was een sociale arts.

Zeer prettig ervaren

Was prettig verlopen

Snelle goede service. Vriendelijk personeel.

Super!

Zeer tevreden. Vakkundig. Vriendelijk en behulpzaam.

Super goed geholpen!

Super goed geholpen. De aardige arts was er binnen het doorgegeven tijdsbestek en gaf goede informatie voor de reis. De vaccinaties waren snel gezet en de arts stond binnen 15 min weer buiten.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp