Makkelijk en deskundig

Heel fijn geholpen goede adviezen en zo fijn hulp aan huis.

Op mijn gemak

Gezellig gesprek gehad, snel behandeld en op mijn gemak

Makkelijk snel zonder fratsen

De tijdsblokken zijn ideaal, en worden kort van te voren nog verkleind van 4 naar 2 en vervolgens 0.30min

Prima, alles snel en vakkundig geregeld.

Prikken waren snel gezet, was erg professioneel!

uitstekend

uitstekend

Heel tevreden!

De mogelijkheid dat ze naar je toe komen vind ik meer dan een pluspunt! Ideaal met werk.. Werknemers zijn heel behulpzaam!

Zeer deskundig

Goede duidelijke uitleg

Eenvoudig te regelen.

Een afspraak maken voor een vaccinatie is eenvoudig en vlot te regelen. Na de afspraak word je goed op de hoogte gesteld en is de vaccinatie zelf ook goed en vlot verlopen.

Het was een aangename en gemakkelijke afspraak.

Heel fijn dat we in het weekend in de avond ook een afspraak konden maken, gemakkelijk thuis, zonder hoeven te reizen. Alle oude vaccinatie werden ook netjes gecontroleerd en met de medicijnen die we regelmatig innemen, daar werd ook de rekening mee gehouden. Onze kleine jongens vonden het grappig toen de dokter geluidjes tijdens het prikken ging maken, zo was het minder spannend voor hun. Ontzettend bedankt

Was perfect

Mijn ervaring met thuisvaccinatie was goed. Ook het tijdslot wordt perfect gecommuniceerd

Prima.

Het was snel, duidelijk en goed advies

Prima geregeld zo

Super fijn dat het zo aan huis kan.

Een zeer prettige snelle afhandeling

Op zeer kundige wijze werden alle formaliteiten afgehandeld en kon al snel tot de vaccinatie overgegaan worden.

Correct geholpen

Goed op afspraak, duidelijke info.

Efficiënt en vriendelijk

De man die mij kwam vaccineren was erg vriendelijk. Hij legde goed en duidelijk uit en de prikken waren zo gezet.

Makkelijk, snel en op tijd

Erg fijn

Prima en aardige man, ging vlot en ik was erg blij dat het gewoon op mijn werk kon

Keurig geregeld

Lekker makkelijk. Alleen juiste tijd eerder aangeven zou mooi zijn

Fijne arts, , goede uitleg, niet gehaast

Rustig binnenkomen, fijne uitleg, snel gezet

Ruim op tijd

Goede uitleg.

Top!

Hele fijne arts, goed uitleg gehad en was ook gezellig.

Goede ervaring met een leuke arts!

Leuke arts die goed zijn werk deed. wel wat last van mijn arm maar dat hoort erbij.

Hele fijne arts

Het ging bijna mis omdat de arts tussen 18.00 en 22.00 zou komen, en toen in een keer tussen 17.40 en 18.10. Dat was flink haasten vanuit het werk. Gelukkig zag ik haar net weglopen en kwam alles toch goed. Ze was lief en geduldig (ik ben bang voor prikken) en legde alles goed uit. Ik ben al 10 jaar een tevreden klant van jullie.

Snel en eenvoudig te regelen.

Snel, accuraat en klantvriendelijk

Duidelijke site. Voorbereiding bezoek goed. Bezoek zelf snel met duidelijke informatie en uitleg. Één suggestie: wordt het niet tijd voor een digitaal vaccinatie boekje?

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp