Super goed geholpen

Neemt alle tijd om dingen uit teleggen en ook ons te overtuigen van de belang van de vaccinatie's en malariatabletten.

Makkelijk en professioneel

Ideaal. Van achter je laptop aanmelden. Duidelijk afspraken. Vriendelijke arts. En... de betaling wordt rechtstreeks met de zorgverzekering geregeld.

Goede uitleg, mooi op tijd

Prima. Op tijd, deskundig, pijnloos prikje en de noodzakelijke stempels in vaccinatie paspoort

Erg deskundige prikker

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel. Achtergrond informatie, mee denken en voorlichten over eventuele risico's, maar de keuze en beslissing wel bij mij als klant laten. Heel fijn!

TOP

Aan huis Alle benodigde informatie voor jouw vaccinaties van jouw vakantieland. Heel vriendelijke arts. Mooi van tevoren een tijdslimiet. Het klopte helemaal Heel tevreden!!

Op tijd, goede uitleg en snel geprikt

Slechte service op website en te veel gedoe. Prikken ging Top

Complimenten voor de uiteindelijke de prik thuis. Dat ging goed. Een afspraak maken voor een minderjarige is zeer ingewikkeld op de site. Paar maal moeten bellen hoe je een reis door meerdere landen moest regelen. Niemand kon/mocht ons even telefonisch in het systeem zetten. het moest via de site. Uiteindelijk moest ik me als ouder aanmelden en alles maar in toelichtingsveld zetten. wonder boven wonder ging dit wel goed. advies. klantgerichter werken. en ik had geen keus omdat we verplicht waren voor onze verzekering dit bedrijf te nemen.

super

gezellig en informatief

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

heel goed

Zeer goed uitleg met info

Ervaring was gewoon prima, fijne arts

Zorgvuldig en super handig!

Plezierig contact en goede informatie.

Perfect geregeld

Fijne communicatie, goede voorlichting, alles top geregeld.

Prettig, goede uitleg en makkelijk te combineren met werk.

Prettig, goede uitleg en makkelijk te combineren met werk.

Rustig en duidelijk

Goed ervaren, erg makkelijk zo aan huis.

Super makkelijk en zeer compleet

Tweede keer, wederom heel tevreden. Heel fijn dat het thuis kan. Het is zo geregeld, en zeer duidelijk. Ook fijn dat de betreffende dokter nog even checkt of alles klopt of dat je nog meer nodig hebt.

Prima, prettig geregeld!

De mensen van Thuisvaccinatie waren op tijd, deskundig en vriendelijk. Zeer zeker aan te bevelen. En wat gemakkelijk, dat je de deur niet uit hoeft!

Zeer vriendelijke arts, die alle informatie helder verschafte.

Prettige ervaring gehad bij onze thuisvaccinaties. Zeer vriendelijke arts, die alles kon vertellen wat we moesten weten. Professioneel en enthousiast.

Fijn dat ze thuis kunnen komen en vaccineren. Overige priklocaties waren ver voor mij, dus daarom voor deze optie gekozen.

Uitstekend geholpen ook qua informatie

De arts verstrekte alle benodigde informatie en ook extra info over de prikken en tip en trick die nuttig kunnen zijn op vakantie

Super fijne ervaring

Hele ervaring en super fijn!

Super, ga ik vaker doen

Vriendelijke dokter en snel zetten van vaccins, was leuk met kind, en goedkoper en makkelijker te boeken dan de ggd. Aanrader

erg deskundig

Als erg prettig ervaren goede uitleg en tips. Arts was erg deskundig en vriendelijk.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp