Fijne ervaring en ging ook lekker snel.

Helemaal top

Snel en simpel

Nvt

Ideaal

Fijne website. Je geeft aan waar je heen gaat en krijgt advies over welke vaccins je nodig hebt. De arts komt zelfs savonds of in het weekend bij je thuis. Wij hebben er nu voor de derde keer gebruik van gemaakt. Mochten we ooit nog andere vaccinaties nodig hebben zullen we dit zeker weer doen!

Goeie uitleg, lekker thuis

Het gemak, de goeie informatie, vriendelijke artsen, wat wil je nog meer

Alles werd netjes uitgelegd,ook advies gegeven,super tevreden

Positief

Liep allemaal erg soepel met een goede communicatie

Pretty

Fijne dokter!

Ging super en deed geen pijn, aardig personeel.

Snel, duidelijke voorlichting.

Vond het een heel prettige ervaring.

Het was prettig omdat het thuis in je vertrouwde omgeving was. Geen gedoe,veilig thuis schoon en netjes en netten afhandeling van de vaccinatie.Relex en ontspannen.

Mooi op de afgesproken tijd en prima voorlichting.

Heel prettig!

Vriendelijke arts, die alles goed heeft uitgelegd. Prima geregeld!

Handig en professioneel

Keurig op tijd, gemakkelijk en kundig

Vriendelijk en prima uitleg

Goed uitgevoerd

vlotte vaccinatie

Stukke beter als de vorige vaccinatie, niet rommelig nu en passende hygiene toegepast. Enige punt dhr was een uur te vroeg, gelukkig was ik thuis. En er ontbreekt een handtekening bij de vaccinatie in het boekje.

vriendelijk,op tijd

Persoonlijke benadering wat minder dan hiervoor

Prima medewerker alleen wat “direct” met onze dochter van 10 jaar jong en de reden waarom we gebruik maken van thuis vaccinatie. Ze is erg bang en slaap nacht hiervoor al niet :-( Vorige keren werd zij ontzettend goed gerust gesteld maar nu was dit wat minder. Op zich geen groot probleem want uw medewerker was heel vriendelijk voor de rest

Prima ervaring

Werkt prima. Goede duidelijke uitleg en nemen de tijd.

prima geregeld

ons vaste adres voor alle reisvaccinaties, super makkelijk en kundige artsen

klantvriendelijk en goede service

zeer goed

Heel fijn!!

Heel fijn!

Fantastische en persoonlijke service

Wat een luxe als een arts bij je in je veilige omgeving langskomt, je uitgebreid van informatie voorziet en de vaccinaties geeft op je eigen bank. Vriendelijke arts die duidelijk plezier heeft in haar baan! Super!!!

Kundige arts

Deze nam alle tijd en heeft goed uitgelegd wat er wel en niet nodig was.

Ik ben gigantische blij ..was erg vriendelijk en ook duidelijk in uitleg. Ikheb vrienden en familieleden deloor verteld,,voor ,als zij t nodig hebben voor een reis in de toekomst. Ben heel tevreden. Mvr. D. Bhajan.

Perfecte service

Snelle service met de online tool, daarna snelle afspraak. Heb dit al meerdere malen gedaan , ideaal als je veel zakenreizen hebt en in diverse landen over de wereld vliegt.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp