Heel goed en netjes geholpen

Een hele vriendelijke en gespecialiseerde arts. Heel veel handige informatie en tips gekregen.

very good

Very good

Uitstekent werk

Alles was uitstekent.

Prettige manier van vaccineren

Wij kregen bezoek van een enorm aardige arts, die ook graag informatie gaf, en alle vragen van de kinderen beantwoorde. Voor ons was dit een super oplossing zodat iedereen tegelijkertijd gevaccineerd kon worden.

Netjes op tijd vriendelijke dokter en veel informatie

Snel en prima geregeld

Goed en vakkundig advies, ervaren prikker.

Afspraak tijd is te lang

Liever dat de afspraak wat secuurder wordt ingepland. Mijne was van 9 tot 13.00...uiteindelijk kwam de arts om 12.30. Dit kan qua planning beter.

Snel en vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen, met goed advies.

Vriendelijk en kundig!

Goede ervaring. Een open gesprek waarbij ook mijn eigen gevoel en mening mee werden genomen. Het vaccineren zelf ging super snel en pijnloos.

Professioneel

Duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, prettige en kundige arts die thuis vaccineert

Duidelijke uitleg

Van begin tot eind verliep alles netjes en ordelijk.

De arts was heel vriendelijk en duidelijk over hoe het bezoek verlopen zou. Er werd schoon gewerkt. Er werd rustig de tijd genomen. Ik heb advies gekregen. Er werd ook gelijk een vervolgafspraak gemaakt. Fijn dat de betaling per factuur achteraf plaats vindt, geen gedoe met geld. Voor mij een geweldige ervaring.

Prettig

Prettige dienst, vriendelijke arts, snelle afhandeling

Vriendelijke arts en goede service

Niks op aan te merken.

Het gemak van vaccineren in eigen huis.

Makkelijk en goed geregeld.

Op tijd, netjes en alles zoals afgesproken!

Helemaal zoals afgesproken

Heel duidelijk en snel

Heb een hele fijne ervaring gehad bij jullie. Werd fijn aangegeven hoe en wat en ook duidelijk wat handig zou zijn

Neemt de tijd voor je, geeft veel informatie omtrent de vaccinaties en eventuele voorzorgsmaatregel en

Fijn aan huis en kundige arts

Voor een reis naar Namibië en Botswana weet men wat er geprikt moet worden en of je malariepillen nodig hebt, die vervolgens ook besteld worden en afgeleverd in de brievenbus. Super de luxe!

Zie onder

Goede informatie, niet duurder dan anders, vriendelijk en ondanks corona met alle voorzorgsmaatregelen, heel prettig.

Vriendelijke mevrouw

Heel vriendelijk mevrouw ze was precies op tijd. Wij zijn heel erg tevreden.

Super service,

goeie duidelijke heldere uitleg

Snel, gezellig en bekwaam

Leuke vent, helder uitgelegd en pijnloos gevaccineerd. Top.

Fantastich

Hij was heel goed voor bereid. Zeer kundig, goede tips voor waar je reisbestemming is. Alle tijd om je vragen te beantwoorden. Bellen een kwartier van tevoren op dat ze er zo zijn. Was een prettige ervaring.

geen klachten

uitstekend verlopen.